3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Olešnice ubránila výhru


Branky


8. L. Lenk , 12. L. Lenk , 20. L. Lenk - 9. K. Janda , 70. K. Janda
0
Čistý hattrick Lukáše Lenka během dvanácti minut zajistil Olešnici výhru s Velenicemi
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick a červená

   Pro Velenice to byl zápas sezóny. Jen případná výhra zajišťovala hostům spolu s potencionální prohrou Chlumu v Lišově jistotu záchrany. Přesto hosté dorazili k zápasu jen s jedenácti hráči a ne zrovna v nejsilnějším složení. Nováček z Olešnice se na jaře zvedl ze sestupových pater tabulky a kraj si příští rok zahraje znovu. První poločas nabídl vše podstatné. Velmi brzy se po Hanzalově úniku prosadil Lenk a domácí vedli 1:0. Ovšem prakticky vzápětí prokličkoval Janda vápnem a střelou k tyči vyrovnal, 1:1. Jen za tři minuty završil Horelicův únik druhým gólem Lenk, 2:1. Pro olešnického kanonýra to byl už desátý gól v pěti jeho posledních zápasech. Ve 20. minutě si asistenci připsal Burda a střelcem byl kdo jiný než Lenk, 3:1. Důležitým okamžikem zápasu byla 29. minuta. Horelica byl podruhé v krátké době žlutě napomínán za faul a zápas pro něj skončil. Od této chvíle se Olešnice podstatně víc soustředila na obranu a Velenice to nastartovalo. Poločas skončil za stavu 3:1. 

Velenice jen snížily

   Druhý poločas začal obdobně jako ten první končil a Velenice dobývaly obranu domácích. Olešnice se ve druhém dějství dostala jen do několika brejků. Hosté byli odvážnější, ale stačilo jim to jen ke korigování. V 70. minutě se tváří v tvář Krauskopfovi objevil Janda a snížil na 3:2. Ve zbytku zápasu domácí těsný náskok udrželi. Pro Velenice tento výsledek s největší pravděpodobností znamená sestup do okresu. 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Začali jsme aktivně a na soupeře vlétli. Dali jsme velmi rychle gól, ale vzápětí bylo po chybě ve středu obrany srovnáno. Pokračovali jsme ofenzivně a brzy to bylo 3:1. Červená karta se na zbytku zápasu podepsala. Ve druhé půli jsme jen bránili a čekali na brejky. I když jsme bránili víc než obyčejně je výhra zasloužená. Dneska to bylo o vůli. Hráčem zápasu je i díky hattricku Lenk.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva hosté ): Dneska mě to nas*alo! Na takhle důležitý zápas plno lidí nepřišlo a dalo přednost jiným aktivitám, takže jsme odjížděli v jedenácti. Během chvíle jsme prohrávali 3:1. Zlomový moment byla červená. Od té doby se hrálo de facto na jednu bránu. Měli jsme kopat penaltu a bylo i na obrat, ale měli jsme smolný zápas. Tento výsledek nás pravděpodobně bude stát sestup.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , J. Lust [-] , S. Drtina [-] , O. Husa [-] - M. Buřič [-] (65. L. Picek [-] ) , M. Hanzal [-] , T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] - L. Burda [-] (88. R. Brousek [-] ) , L. Lenk [-] -

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - K. Macho [-] , M. Srpek [-] , F. Dvořák [-] , M. Mezera [-] - P. Sokol [-] , K. Janda [-] , J. Mikl [-] , J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] , J. Mikl [-]

ŽK: 22. R. Horelica , 50. O. Husa , 61. J. Lust , 76. L. Picek , 87. L. Lenk , 88. M. Hanzal - 40. R. Mikudim , 50. J. Mikl , 50. J. Mikl . ČK: 29. R. Horelica .
Hráči zápasu: L. Lenk - K. Janda .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.