Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín deklasoval rezervu Kardašovy Řečice


Branky


27. O. Vlásek , 42. K. Tolkner , 47. O. Vlásek (p.) , 59. O. Vlásek , 61. O. Vlásek , 66. O. Vlásek , 70. M. Šimánek , 70. O. Vlásek , 80. J. Šimánek - 56. K. Janeček (p.)
0

Popelín přivítal na svém hřišti rezervu Kardašovy Řečice a nadělil jim osm branek. O neuvěřitelných 5 branek v zápase se postaral domácí záložník Ondřej Vlásek.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Popelín pomalu kráčel za vítězstvím

Předposlední Popelín přivítal na svém hřišti Kardašovu Řečici, která přijela bez několika opor týmu a na konečném výsledku je to také znát. Začátek zápasu byl vyrovnaný, obě mužstva si ale výraznější brankové šance nevytvořila. Po půlhodině hry se ale domácí už prosadili, když hezkou střelou otevřel skóre Ondřej Vlásek. Uklidnění a náskok dvou gólů ještě do přestávky zajistil kapitán Kristián Tolkner, když zužitkoval hezký centr a hlavou rozvlnil síť za hostujícím brankářem. Domácí hráči i diváci tak odcházeli do kabin spokojenější a to ještě netušili, co je čeká v poločase druhém. 

Ondřej Vlásek a jeho husarský kousek

Ve druhém poločase se na branku dlouho nečekalo, hosté v šestnáctce faulovali Ondřeje Vláska a sám faulovaný dal třetí gól. Poté měli stejnou výhodu i hosté, k pokutovému kopu se postavil zkušený obránce Karel Janeček, který  také proměnil a snížili na 3:1. Vypadalo to, že hosté ještě zaberou a pokusí se s výsledkem něco udělat. Opak byl ale pravdou. Ze strany hostů to bylo vše, co v tomto zápase předvedli. Poté na řadu přišel opět Ondřej Vlásek, který přidal další tři branky a uzavřel svůj gólový účet na pěti brankách, za což ho diváci odměnili bouřlivým potleskem. V 70. minutě přidal další branku Martin Šimánek a konečnou podobu výsledku dal Josef Šimánek po hezké individuální akci. Popelín si tak v sobotním odpoledni s chutí zastřílel a deklasoval Kardašovu Řečici 8:1. Zápas řídil sudí Jan Chvála, který neudělil ani jednu žlutou kartu. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V 18. kole okresního přeboru jsme přivítali rezervu Kardašovi Řečice. Začátek zápasu byl vyrovnaný, obě mužstva si ale výraznější brankové šance nevytvořila. Po půlhodině hry jsme se už ale prosadili, když hezkou střelou otevřel skóre Ondra Vlásek. Uklidnění a náskok dvou gólů nám ještě do přestávky zajistil Kristián Tolkner, když zužitkoval hezký centr a hlavou rozvlnil síť za hostujícím brankářem. Ve druhém poločase se na branku dlouho nečekalo, hosté v šestnáctce faulovali Ondru Vláska a sám faulovaný dal třetí gól. Poté měli stejnou výhodu i hosté, také proměnili penaltu a snížili na 3:1. To ale bylo ze strany hostů vše, a na hřišti začal úřadovat Ondra Vlásek, když přidal další tři góly, a při střídání se dočkal zasloužených ovací. Další gól přidal Martin Šimánek, a konečnou podobu výsledku zápasu dal Pepa Šimánek po hezké individuální šanci.

FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Tento zápas krásně simuluje dlouhodobou situaci v Řečici, kterou již delší dobu "vedení" přehlíží - a to nezájem a nedostatek hráčů. Stačí aby vypadli 2 lidi z "A" mužstva a "B" tým to položí, k dlouhodobě zraněnému Vodičkovi se navíc na tréninku zranil Vyhlídka a zbytek buď šetřil síly na neděli, nebo z nejrůznějších důvodů nemohli či prostě a to je nejhorší, nepřišli na sraz a vypli telefon - přeci pršelo! Torzo týmu odehrálo poměrně dobrý poločas, i když Šamal dvakrát kapituloval. Ve druhé půli musel odjet Mach a Řečice šla do deseti, kdy hrál i trenér Pešek a zraněný Zápotoka -> tím pádem hrála Řečice téměř v osmi hráčích. Popelín ve druhé půli dominoval, navíc střílel hezké branky a vypadalo to jako týrání neviňátek. Nedá se nic dělat, tak to prostě v Řečici je, v neděli na domácím zápase to bude zase jiné.



Sestavy


SK Popelín 1932
R. Hanzal [-] - D. Kučera [-] , T. Mach [-] , J. Koronczi [-] - K. Tolkner [-] , V. Princ [-] , J. Šimánek [-] , M. Šimánek [-] , R. Stejskal [-] , J. Ištok [-] (53. P. Valek [-] ) - O. Vlásek [-] (81. J. Skalák [-] ) -

FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - F. Sedláček [-] , J. Vosecký [-] , K. Janeček [-] - L. Zápotoka [-] , P. Smrž [-] , F. Mach [-] (46. M. Zeman [-] ) - Z. Roubík [-] , T. Houska [-] - M. Zeman [-] , V. Pešek [-]

Hráči zápasu: O. Vlásek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 58. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - GAJDOŠ Jaroslav (N), NOVÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.