Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín se výhrou ve Studené přiblížil záchraně


Branky


6. J. Šára , 28. L. Dvořák , 39. L. Dvořák (p.) , 83. K. Mitas - 9. P. Pacholík (p.) , 14. J. Koronczi , 53. M. Zaňák , 69. J. Šimánek , 85. J. Šimánek
0

Studená si chtěla před domácím publikem spravit chuť a tento zápas byla nejlepší příležitost. Popelín přijel s tím, že chce zabojovat a nakonec se mu to i povedlo a přestřílel domácí 5:4. Hosté z Popelína se tak přiblížili k záchraně v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta na obou stranách

Gólové hody na studenském hřišti započaly už v 6. minutě. To se prosadil domácí Jakub Šára, který v 16ce levačkou uklidil míč pod břevno. Radost Studené ale dlouho nevydržela. O tři minuty později měli hosté možnost skórovat z pokutového kopu. Ten nakonec proměnil útočník Pavel Pacholík. Ve 14. minutě poté pálil ze střední vzdálenosti Jiří Koronczi a ačkoliv se nejednalo o nějak nebezpečnou střelu, domácí gólman chyboval a míč skončil v síti. Na 2:2 srovnal ve 28. minutě z přímého kopu studenský útočník Libor Dvořák, když míč zakroutil přesně do brány. Ve 39. minutě byl Libor Dvořák u dalšího gólu Studené, když byl ve vápně faulován a následnou penaltu proměnil. Ve zbývajících pěti minutách byla Studená blízko dalšího gólu. V šancích se ocitl opět útočník Dvořák, avšak tyto příležitosti nevyužil a domácí se tak museli spokojit v poločase s výsledkem 3:2.

Popelín dvěma standardkami otočil utkání

Gólová podívaná pokračovala i v poločase druhém. Zpočátku se hra na obou stranách vyrovnala. Pak ale v 53. minutě dostal perfektní míč za obranu popelínský útočník Milan Zaňák a podařilo se mu vyrovnat skóre na 3:3. Hráči na obou stranách tak začali hrát s velkým nasazením a utkání bylo najednou velice vypjaté. Když běžela 69. minuta, zahrávali hosté jeden z mnoha přímých kopů. K balonu se postavil Josef Šimánek a svojí střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Studenští hráči tak přidali na otáčkách a vydali se na branku Popelína. Utkání následně zdramatizoval na 4:4 v 83. minutě Karel Mitas, který se dokázal prosadit na hranici vápna. Poslední slovo měl ale nakonec Popelín. Dvě minuty po vyrovnávací brance nám podruhé v zápase ukázal svou kopací techniku Josef Šimánek. Z přímého kopu poslal balon přesně za záda gólmana a rozhodl o výhře hostů. Popelín si tak odváží tolik potřebné tři body, zatímco Studená už tři zápasy čeká na plný bodový zisk.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Zajímavý zápas :-) bohužel ke konci sezóny doplácíme na absence důležitých hráčů, neproměňování šancí a inkasujeme zásadně jen ze standardek. Za stavu 3:2 šel náš nejlepší hráč v zápase (2+2) Libor Dvořák dvakrát sám na bránu, jednou za již překonaným gólmanem nastřelil obránce na brankové čáře. Kdyby to bylo 5:2, bylo by po zápase. Sezónu už dohráváme, bohužel někteří hráči jsou absolutně bez formy. Má absence na hřišti je bohužel víc znát, než jsme doufali :-)))

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 24. kole jsme jeli sehrát zápas se Studenou. Do zápasu jsme vstoupili hůře než domácí, když se už v šesté minutě dostali do vedení. V desáté minutě se prodíral do šestnáctky domácích Jarda Snížek, ale byl gólmanem sražen a z nařízeného pokutového kopu srovnal Pavel Pacholík. Do vedení nás dostal Jirka Koronczi, když jeho střelu domácí brankář podcenil a pustil do brány. O průběžné srovnání skóre se postaral domácí Dvořák, když se prosadil z přímého kopu. Do šaten šli s jednogólovým náskokem domácí, když po faulu našeho brankáře na domácího útočníka proměnili z pokutového kopu. Vydařil se nám vstup do druhého poločasu, když srovnal Milan Zaňák. Do vedení jsme se dostali, když přímý kop z třiceti metrů proměnil Pepa Šimánek. Domácí se nechtěli vzdát a v 83. minutě dorovnali. O tom, že si odvezeme tři velmi důležité body rozhodl Pepa Šimánek, když se opět postavil k přímému kopu a nedal domácímu brankáři šanci. Kluci podali disciplinovaný výkon a výhru si zasloužili.



Sestavy


FK Studená
R. Kovář [-] - P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] , L. Makovička [-] , D. Adamec [-] - T. Přibyl [-] (57. L. Danyi [-] ) , M. Pelej [-] , J. Šára [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - L. Dvořák [-]

SK Popelín 1932
R. Hanzal [-] - T. Mach [-] , J. Koronczi [-] - R. Stejskal [-] , K. Tolkner [-] , M. Šimánek [-] , P. Valek [-] (35. V. Sztarsich [-] ) , J. Šimánek [-] - J. Snížek [-] , P. Pacholík [-] , M. Zaňák [-]

ŽK: 9. R. Kovář , 21. M. Pelej , 37. L. Dvořák , 58. L. Makovička , 78. D. Adamec - 39. R. Hanzal , 60. K. Tolkner , 89. T. Mach .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Picka Pavel - ŠINDELÁŘ Martin (N), GAJDOŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.