1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol doma nestačila na Popelín a bere pouze bod


Branky


0

Suchdolská rezerva chtěla na domácím hřišti uspět a porazit Popelín, aby pomohla Kardašově Řečici v boji o záchranu, nakonec utkání skončilo spravedlivou remízou a hosté tak utekli ze sestupových vod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v první půli

Do posledního zápasu vstupovali domácí s vědomím, že když budou bodovat přeskočí Stráž a posunou se na 9. příčku, s čímž samozřejmě nejsou spokojeni, ale po zpackaném podzimu je to vlastně i dobré umístění. Suchdolská sestava dostála pár změn, kdy se po trestu vrátil do sestavy L. Štěpánek, který v předešlých zápasech zřetelně chyběl. Naopak se na zápas nedostavil jeden z gólmanů, který si protáhl páteční návštěvu restauračního zařízení do časných ranních hodin a nebyl schopen se ani dostavit na zápas, který se hrál v 17.00. Zápas domácí začali velmi aktivně, kdy se dostávali do řady šancí, ale některé příležitosti buď překombinovali nebo útočníky zradila koncovka. Hosté většinu prvního poločasu hráli dlouhé nakopávané míče, které se výhradně dostávali až k útočníkům, ale spoluprácí suchdolských obránců se k nikterak nebezpečným akcím vyloženě nedostali. Poté se suchdolští ujali vedení, kdy si Lukáš Štěpánek pohrál s obránci i s gólmanem hostí Skalákem, kterého si snad možná dvakrát položil na zem a v klidu zakončil do prázdné branky - 1:0. Bohužel další akce skončili nepřesným zakončením, kdy domácí nedokázali skórovat do odkryté branky po přímém volném kopu a touto střelou trefili pouze tyč. To bylo z dalších šanci vše a tím i první poločas skončil.

Vlásek rozhodl o tom, že se body budou dělit

Ve druhém poločase se zhoršilo počasí a s ním i kvalita suchdolské hry. Domácí provedli nějaké změny a zbytek týmu už se asi také viděl v hospodě na dokopné Hosté tak začali být časem více aktivnější i agresivnější a pomocí jejich středního záložníka Vláska, který opravdu převyšoval všechny na hřišti si vytvářeli řadu šancí. Ale tyto šance skvěle vychytával gólman P. Polák. Domácí se pak mohli radovat, ale bohužel z metru a krkolomné pozice hlavičkovali mimo branku. A toho využili hosté, kdy se k volnému prostoru ve velkém vápně dostal popelínský útočník Tolkner a přihrávkou před bránu nalezl ve skluzu svého kolegu Ondřeje Vláska a bylo vyrovnáno - 1:1. Poté domácí přidali druhou branku, ale bohužel nebyla uznána, pro postavení mimo hru. Všechny protesty byly marné, stav utkání se neměnil. Zbytek zápasu už se odehrával v takovém bojovnějším duchu, bez větších příležitostí a tak nakonec skončil zaslouženou remízou. První poločas byli lepší domácí, druhý zase soupeř. Popelín tedy poslední kola zabral a dokázal se udržet v okresním přeboru. Suchdolská rezerva skončila na deváté pozici, což určitě není nejlepší umístění, ale vzhledem ke špatnému podzimu to dokázali hráči vcelku vytáhnout.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: Tak poslední zápas sezony by se hodnotil lépe kdybychom toto utkání zvítězili, ale bohužel jsme doplatili jako v předešlých zápasech na horší koncovku. Když tohle zlepšíme, můžeme příští sezonu pomýšlet na vyšší umístění než letos. V prvé řadě je důležité stabilizovat kádr, dát prostor nově příchozím dorostencům, kteří letos skončili v dorostu. Upřímně jsem zvědaví jaký realizační tým nás čeká na prahu nové sezony. Chtělo by to již obsadit nějakou masérku, páč už stárneme, především já, a nebylo by od věci dostat nějakou tu předzápasovou či pozápasovou masáž od nějaké té hezké dvacítky třeba (SMÍCH). Ale základ je, aby jsme pořádně odtrénovali a poctivě odjezdili letní přípravu, aby jsme každý tým fyzicky přejeli. Což samozřejmě u mě osobně není vůbec žádný problém, já trénuji poctivě každou sezonu, málokdy vynechám trénink! (SMÍCH), Ale jak se říká, trénink dělá hráče....a trénuje jen ten,kdo si nevěří (SMÍCH).

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Poslední zápas jarní sezóny jsme jeli sehrát do Suchdola nad Lužnicí. Prvních 10. minut prvního poločasu byl fotbal vyrovnaný, ale poté jsme přestali hrát a domácí ve čtrnácté minutě dali gól. Do konce poločasu byli další šance nevyužity. Druhý poločas jsme se dostávali ke hře i my a v 67. minutě srovnal Ondra Vlásek, když dostal nahrávku od Kristiána Tolknera.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] - R. Gorný [-] (66. P. Krejčí [-] ) , V. Soudek [-] , J. Kollmann [-] , J. Heřman [-] , M. Havelka [-] (69. D. Trmal [-] ) , L. Kuchyňka [-] , F. Rácik [-] (56. T. Kamiš [-] ) , M. Matějček [-] , L. Chládek [-] (69. D. Čáp [-] ) , L. Štěpánek [-] (62. P. Dlužanský [-] )

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - D. Kučera [-] , T. Mach [-] , J. Koronczi [-] - J. Šimánek [-] , M. Šimánek [-] , O. Vlásek [-] , K. Tolkner [-] , V. Princ [-] - P. Pacholík [-] , J. Snížek [-] (75. P. Poljak [-] )

ŽK: 11. L. Chládek , 23. J. Kollmann , 76. L. Kuchyňka , 86. D. Čáp - 75. D. Kučera .
Hráči zápasu: P. Polák - O. Vlásek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuneš Radek - ŠVEC Bohumil, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.