Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec porazil KEN Veselí


Branky


0

V neděli se odehrálo velmi atraktivní utkání mezi Bzencem a KEN Veselí, kde měli lepší koncovku domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodným stavem

Do prvního poločasu vstoupil Bzenec aktivněji než soupeř. A to vyústilo hned první branku. Po pěkné kolmici Roberta Janáse se dostal do šance Andrýsek, který napotřetí balón dotlačil za záda gólmana. Poté se hra vyrovnala a KEN zpřesnil hru a začínal se dostávat do šancí. Až po pěkné kombinaci a sérii chyb Bzence se díky trefě Petra Páče skóre srovnalo. Poté měl mnoho šancí i Bzenec, které však nevyužil. Střely Andrýska, Janáse a ani Vajdíka se neujaly. KEN Veselí ještě zvýšil aktivitu a dočkal se další branky, kterou vstřelil opět Petr Páč. Opět po pohledné kombinaci do prázdné brány za záda Rachvali. Do poločasi se Bzenci podařilo vyrovnat. Po vybojování balńu na půli hřistě Janás poslal krásnou příhrávku za obranu soupeře a Andrýsek bezproblému překonal brankáře KENU. Poločas tak zůstal 2:2.

Čtyři góly v podání Andrýska

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří svého soupeře zatlačili a dostávali se do vyložených šancí, které zneškodnil Rachvala. Ve 49. minutě se prosadil hráč KENU Petr Polách, který poslal svůj tým do vedení. Bzenec se ale nezalekl a po rychlé akci Zlámala po levé straně a centru, se prosadil opět Andrýsek. Poté Bzenec dostal soupeře pod tlak a získali z toho rozhodující gól. Když střídající Polák se uvolnil a byl faulován a rozhodčí ukázal na penaltu. K penaltě šel Andrýsek, který se nemýlil a svým čtvrtým gólem rozhodl zápas. Po této akci měli šanci dále Janás a Vajdík, šance však nevyužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec B
Roman Andrýsek - hráč TJ SLOVAN BZENEC: Na to, že spolu hrály týmy z chvostu tabulky, tak se hrál atraktivní fotbal se spoustu šancí, ale i se spoustu nepřesností. Kdyby byli oba týmy důslednější v koncovce, mohlo to klidně dopadnou 8:7.




Sestavy


TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - P. Ficek [-] , J. Vajdík [-] , T. Dulovecz [-] , J. Fišer [-] , P. Ebringer [-] (75. T. Pollák [-] ) - L. Vajdík [-] , R. Janás [-] - R. Andrýsek [-] , T. Zlámal [-] , M. Soukup [-] (69. K. Ebringer [-] )

TJ KEN Veselí nad Moravou
J. Chudík [-] - A. Štůral [-] , P. Kuryviál [-] , R. Tomeček [-] , M. Ťok [-] - R. Runkas [-] , P. Polách [-] , M. Kunovjánek [-] (84. T. Řičica [-] ) , D. Potrusil [-] (78. J. Staňka [-] ) - P. Páč [-] , R. Kubica [-] -

ŽK: 71. M. Kunovjánek .
Místo: Těmice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZIMA Jakub - LUKÁŠ Pavel, JAHODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.