3:3
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nenkovice a Bzenec si rozdělily body


0

V závěrečném utkání sezony se chtěli hráči Sokolu rozloučit se svými věrnými fanoušky vítězstvím a zároveň si tak vylepšit konečné umístění  v tabulce. Duel měl speciální náboj pro stopera domácího Sokolu Petera Kováče, který se loučil se svou hráčskou kariérou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Nenkovice

Od začátku se hrál pohledný a svižný fotbal. Po deseti minutách hry měl úvodní obrovskou šanci na kopačce smolař nedělního klání Dan Raus, přestože po závaru ve vápně překonal Rachvalu, vykopává míč z brány na poslední chvíli jeden z hostujících obránců. Povedenou ránou z přímého kopu na sebe poprvé upozornil také bzenecký forvard Robert Janás. Pavel Schöfr se zaskočit nenechal a s ošemetnou situací si nadvakrát poradil. Jako první se do střelecké listiny zapsal středopolař Tomáš Hrabal, který využil zaváhání hostujících zadáků, zmocnil se míče a nekompromisně propálil Rachvalu 1:0. Po centru Lukáše Kludáka, překonal v nelehké pozici gólmana Slovanu, milimetrově přesným lobem kapitán Radim Stehno 2:0. S chutí hrající Nenkovice záhy přidaly další gólový úspěch. Po centru Petera Kováče přišla výstavní trefa kanonýra Matěje Zálešáka, jenž se pohotovou přesnou ránou bez přípravy opřel do míče a svým devatenáctým gólem v sezoně, do třetice rozjásal početné obecenstvo 3:0. Závěr půle se pak dohrával jasně v naší režii a přišly i další obrovské šance. Razantní ránu Matěje Zálešáka vyrazil Rachvala před sebe, dorážející Dan Raus napálil míč trestuhodně nad bránu. Stejně tak neuspěl proti strážci bzenecké brány po přihrávce Radima Stehna a následné dorážce z bezprostřední blízkosti.

Bzenec zazářil

Jak je fotbal krásný a zároveň nevyzpytatelný ukázal v plné síle druhý poločas. Laxní hru v podání Sokola potrestal dravým průnikem obranou Robert Janás, který zkušeně dotáhl sólovou akci do zdárného konce 3:1. Z naší letargie nás nijak výrazně neprobrala ani branka Lukáše Vajdíka, kterému jsme dali před bránou až příliš prostoru 3:2. Přes nemastný, neslaný výkon nás mohl po přihrávce Tomáše Hrabala posunout k zisku tří bodů, kdo jiný než Dan Raus. Tomu však střelecký prach totálně zvlhl a i tentokrát si na Rachvalovi vylámal zuby. Na druhé straně tak přišel trest v podobě vyrovnávacího gólu. Robert Janás z rohového kopu zaskočil brankáře Pavla Schöfra a šťastným druhým gólem v zápase zajistil pro rezervu Bzence bod za remízu 3:3. Diváci viděli utkání dvou rozdílných poločasů, které měli domácí borci skvěle rozehrané. Nenkovice si vytvořily více šancí jako rezerva Slovanu a především díky tragickému zakončení se nakonec sami připravily o výhru.



Místo: Nenkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.