0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

20.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim udeřila v závěru obou poločasů


Branky


0

Krčál se trefil ve 44. minutě, Drahoš pak proměnil penaltu nařízenou v nastavení. Benátky tak odešly ze souboje s nepořízenou. Červenou kartou je v průběhu utkání oslabil Sedláček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krčál proměnil jednu z mála šancí prvního poločasu

Chrudim přijela do Benátek v roli jasného favorita. Ostatně jeden z lídrů soutěže v této roli jezdí v podstatě na každý zápas. Nicméně Benátky už několikrát prokázaly, že dokážou nepříjemně pokousat v podstatě kohokoli. A to málem potvrdily při první větší šanci zápasu. Sivrič se po dvaceti minutách ocitl v obrovské šanci a z ideální pozice mířil těsně nad branku. Po půl hodině hry se poprvé osmělila i Chrudim, když jedna z jejich klíčových postav Petr Rybička pálil z blízka do brankáře Michni. Když už se zdálo, že poločas skončí bez branek, hosté v samotném závěru udeřili. Jakub Krčál se dokázal po přímém kopu prosadit ve vápně Benátek a poslal hosty do vedení – 0:1. Cesta do kabin tak hráčům domácího mužstva výrazně zhořkla.

V závěru jistil výhru Drahoš

Konec první poloviny zápasu se domácím příliš nevyvedl a na začátku druhého poločasu mohlo být ještě hůř. Nedostatečně bráněný Radouš nadělal svou hlavičkou Michňovi velké starosti, ten si ale nakonec poradil. Nepříznivému vývoji zápasu z pohledu domácích pak ještě přidalo vyloučení Marka Sedláčka, který faulem hasil nepřesnost v obraně. Poslední slovo si pak v celém zápase vzal na starost hostující Petr Drahoš, který zahrával pokutový kop, nařízený pro faul brankáře Michni. Toho Drahoš bezpečně překonal a už v nastavení pečetil očekávanou výhru svého týmu 0:2.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - G. Mendy [-] (68. C. Ezeala [-] ) , M. Karásek [-] , M. Sedláček [-] , M. Horák [-] - M. Sivrič [-] (60. R. Lukeš [-] ) , M. Škarecký [-] , M. Sedláček [-] , S. Smetana [-] , T. Ladra [-] (78. M. Korec [-] ) - J. Synek [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - L. Mastík [-] , P. Drahoš [-] , M. Radouš [-] , V. Řezníček [-] - L. Kopecký [-] (84. J. Luptovský [-] ) , D. Sixta [-] , J. Krčál [-] , S. Langr [-] , O. Kesner [-] (90. M. Ráliš [-] ) - P. Rybička [-] (90. J. Kroutil [-] )

ŽK: 49. M. Sivrič , 87. M. Sedláček , 90. L. Michňa - 53. S. Langr , 89. P. Drahoš . ČK: 58. M. Sedláček .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Musil Jiří - Petřík, Dobrý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.