0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

33.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky živí naději na udržení, ve Štěchovicích vyhrály za tři body


Branky


0

Středočeské Benátky nad Jizerou zvládly utkání ve Štěchovicích a vyhrály v poměru 2:0. V posledním kole Benátečtí musí porazit Táborsko B, aby se zachránili v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První střelecký pokus zápasu si připsal hostující Horák, který ale mezi tři tyče nemířil. V 8. minutě zastavil domácí Novák nedovoleně Kateřiňáka a rozhodčí Musil ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil Michal Sedláček a zakončil na opačnou stranu, než kam skákal brankář Soukup – 0:1. Tentýž hráč mohl vzápětí přidat další branku z trestného kopu, technický pokus ale skončil mimo. Benátečtí byli od úvodu nebezpečnějším týmem, přesně však nemířil Fabián ani Škarecký. Po rohovém kopu Kateřiňáka zakončoval také Michal Sedláček, avšak Pavlík jeho střelu zblokoval a až k Soukupovi ji nepustil. Aktivita hostů byla odměněna ve 32. minutě. Škarecký vybojoval ve středu hřiště míč, posunul ho na pravou stranu na Korce, ten odcentroval do vápna, kam naběhl Martin Škarecký a utěšenou střelou rozjásal hosty podruhé – 0:2. Závěr prvního poločasu mnoho vzruchů nepřinesl. Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější hosté, zatímco domácí na první střelu mezi tyče čekali.

V úvodu druhé půle zakončoval Škarecký, avšak Cienciala ve spolupráci s brankářem Soukupem toto ohrožení včas uhasili. Na druhé straně zakončoval Hajdarevič, který byl ale nepřesný. Zvýšit mohl v 54. minutě Karásek, ke kterému se po rohovém kopu Kateřiňáka dostal míč od Fabiána. Hostující stoper však těsně minul. Nepřesný byl také hlavičkující Pajer, jemuž nahrával opět Kateřiňák. Jedinou střelu, mířící mezi tyče, si domácí připravili na 69. minutu. Hajdarevič našel nedostatečně bráněného Košatu, proti kterému se ale Michňa vyznamenal. Na druhé straně neuspěl po standardní situaci Karásek, neboť Soukup si připsal další úspěšný zákrok. Zahřmělo také před Michňou, Hajdarevič ale přesný nebyl. Individuální akcí se blýskl také střídající Ezeala, zakončení ale chyběla razance, tudíž se stalo pro Soukupa lehkou kořistí. V poslední minutě ještě vyslal zdravici na domácího brankáře Pajer, zkušený štěchovický gólman se ale překvapit nenechal.

Text: kopanabenatky.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér, pro kopanabenatky.cz): "Těžko se k tomuto zápasu vyjadřovat. Všichni to tady viděli. Penalta nebyla, faul-nefaul metr a půl před vápnem. Od první minuty jsme viděli, kam ten zápas spěje. Klobouk dolů před kluky, kteří to devadesát minut vydrželi."

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér): "Zvládli jsme velice důležité utkání. Zisk tří bodů nás udržel ve hře do posledního kola. Naše vítězství vnímám jako zasloužené, o čemž vypovídají i zápasové statistiky. Na druhou stranu nutno podotknout, že soupeři chyběly některé zraněné opory. V poslední dvacetiminutovce nás opět podržel Lukáš Michňa, který soupeři zlikvidoval brankovou příležitost. Všem hráčům bych rád poděkoval jak za přístup k utkání, tak i za předvedený týmový výkon."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - R. Hajdarevič [-] (80. L. Jakobovský [-] ) , P. Borkovec [-] , L. Maršálek [-] , A. Kraus [-] (60. M. Verner [-] ) , F. Novák [-] , L. Batka [-] , M. Říha [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , J. Cienciala [-]

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] , M. Sedláček [-] (81. R. Lukeš [-] ) , M. Borovička [-] , A. Pajer [-] , M. Korec [-] (66. C. Ezeala [-] ) , M. Škarecký [-] (89. A. Lacek [-] ) , M. Karásek [-] , M. Sedláček [-] (86. Š. Krýda [-] ) , T. Fabián [-] , J. Kateřiňák [-] (82. J. Sudek [-] )

ŽK: 44. A. Kraus - 67. M. Borovička .
Hráči zápasu: L. Michňa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Musil Jiří - PETŘÍK Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.