4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:15

34.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V sedmigólové přestřelce Vltavín uspěl s Převýšovem


Branky


7. O. Janda , 25. R. Macháč , 60. O. Šípek (p.) , 63. V. Valíček - 16. T. Bastin , 24. T. Bastin , 58. J. Bláha
0

Na konec sezony pěkná divočina. Loko Vltavín přetlačil v brankové přestřelce Převýšov a zakončil sezonu na čtvrté příčce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S cílem uhájit čtvrtou příčku před Chrudimí vstupovali fotbalisté Loko Vltavín do posledního duelu sezony. Převýšov se zase musel bránit před dotírajícím Tachovem.  

 

Utkání začalo zostra a diváci viděli první branku už v sedmé minutě. Přesný centr z levé strany usměrnil za Petrova záda Ondřej Janda1:0. V šestnácté minutě bylo srovnáno. Po rohovém kopu se trefil Tomáš Bastin1:1. Gólové dostihy pokračovaly v rychlém sledu. Obrat pro Převýšov zajistil druhou brankou v zápase Tomáš Bastin1:2. Pražané přišli s okamžitou odpovědí. Za minutu srovnal po rychlé akci Richard Macháč2:2. Další branka nepadla, do šaten se šlo za vyrovnaného stavu. 

Po přestávce museli fanoušci na další gól čekat přesně třináct minut a znovu se do vedení dostali převýšovští fotbalisté. Velké chyby v obraně domácích využil Jiří Bláha2:3. Ani další odpověď Vltavínu netrvalo dlouho. Ve vápně zahrál rukou střídající Tomáš Labík a domácí měli možnost pokutového kopu. Míč si vzal Ondřej Šípek a znovu srovnal – 3:3. Nakonec vítěznou branku trefili domácí fotbalisté v 63. minutě. Střelou z dálky se prosadil Vladimír Vaníček4:3. Na čtvrtou branku domácích už Převýšov neodpověděl, a tak odjížděl domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Radek Kronďák (trenér): „Pro diváky asi krásný fotbal, padlo hodně gólů, ale pro nás, pro trenéry, to bylo trochu horší. Byl to klasický poslední zápas, kdy už se každý viděl spíš na dovolené, než na fotbale. Sezóna byla strašně dlouhá. My tu přetlačovanou nakonec zvládli o gól lépe. Dobře zahrál na střední záloze Abena.“

SK Převýšov
Trenér Hrabík:



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - J. Vokoun [-] , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] (72. L. Dvořák [-] ) , R. Macháč [-] (91. M. Krásný [-] ) , O. Janda [-] , M. Macháček [-] , B. Abena [-] , M. Komárek [-] , V. Valíček [-] (83. H. Prokeš [-] )

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] (31. R. Doležal [-] ) , J. Jarkovský [-] , P. Veselka [-] , J. Černý [-] - P. Novák [-] (60. M. Zezula [-] ) , T. Labík [-] (69. E. Týfa [-] ) , J. Labík [-] (50. J. Bláha [-] ) , J. Urbanec [-] , T. Sedláček [-] - T. Bastin [-]

ŽK: 74. L. Dvořák , 85. B. Abena - 44. J. Labík , 56. P. Veselka , 60. T. Labík , 67. T. Sedláček .
Hráči zápasu: B. Abena .
Počet diváků: 176. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.