1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2016 17:00

37.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav podruhé v řadě vyhrála, doma porazila Benátky


Branky


0

Předposlední Čáslavi se v poslední době daří. V minulém kole Středočeši porazili Převýšov, v předehrávaném 37. kole doma přehráli Benátky nad Jizerou 1:0. O vítěznou branku se postaral Petr Váňa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střela Frejlacha skončila pouze na tyči

Předposlední Čáslav v minulém utkání překvapila Převýšov a na domácím hřišti uhrála dobré tři body. Benátky doma podlehly Královu Dvoru, ale před tím dokázaly třikrát za sebou zvítězit. Benátky musí nadále bodovat, jelikož Tachov se zespoda nebezpečně přibližuje.

 

Prvních čtyřicet pět minut toho moc nenabídlo, diváci se nakonec branky nedočkali a i gólových šancí k vidění moc nebylo. Výjimkou byla střela domácího Frejlacha po dvaceti minutách hry. Mladší bratr slavnějšího Tomáše napřáhl z dálky a hezkou střelou nastřelil pouze břevno. Druhou velkou šanci první půle měl hostující Korec. Byl zcela sám před Nguyenem, jenže nedokázal zamířit přesně. 

Váňa z přímého kopu zajistil Čáslavi tři body

Druhá část zápasu se začala mnohem aktivněji a oba brankáři museli být neustále na pozoru. Dlouhý nákop si zpracoval Špičák, zbavil se obránce, ale Michňa jeho střelu vystihl a vyrazil ji na roh. Na druhé straně pálil Korc těsně nad břevno. Domácí byli nebezpečnější, dvakrát dobře střílel Frizony, ale ani jednou se jeho střela neujala. Třígólovou branku dal šest minut před koncem Petr Váňa. Krásně trefil přímý kop a nakonec i tím zajistil domácím výhru – 1:0. Středočeši už totiž nic s výsledkem neudělali a museli zkousnout jednobrankovou prohru.   



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Jiří Antoš (trenér, pro kopanabenatky.cz): Byl to bojovný a vyrovnaný zápas, který byl o první brance. Musím říci, že jsme byli šťastnějším týmem. Je pravdou, že hostující tým jsme, kromě naší jedné velké chyby, kterou nepotrestal, do ničeho nepustili. Ve druhém poločase jsme měli jednu velkou šanci Špičákem, kterou jsme neproměnili. V závěru jsme měli k dispozici standardku, která rozhodla. Nebyli jsme lepším mužstvem, ale díky krásnému gólu z trestného kopu do šibenice jsme zvítězili. Mrzí mě jen zranění Lukáše Vebra.

SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček (trenér, pro kopanabenatky.cz): Nezvládli jsme důležitý zápas. Bylo to vcelku vyrovnané utkání. Po chybné rozehrávce domácích jsme měli v prvním poločase vyloženou šanci, která je snad více než stoprocentní, bohužel jsme ji neproměnili. V tom vidím klíčovou věc tohoto zápasu. Ve druhé půli jsme si vytvořili jen jednu pološanci. Směrem dopředu jsme toho moc neudělali. V tu chvíli se snažíme hrát alespoň vzadu na nulu. Poté ale naprosto nesmyslně faulujeme poblíž našeho vápna a soupeř nás potrestá. Nevezeme ani bod, což je pro nás velké zklamání.



Sestavy


FK Čáslav
F. Nguyen [-] - P. Jeníček [-] , M. Frejlach [-] , . Frizoni [-] , R. Richard [-] , J. Špičák [-] , M. Hell [-] , P. Váňa [-] , P. Kunášek [-] , L. Vebr [-] (90. J. Strnad [-] ) , T. Mlynka [-]

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Toml [-] , C. Ezeala [-] (27. J. Jiránek [-] ) , T. Mbah [-] (77. J. Synek [-] ) , R. Lukeš [-] , J. Sudek [-] , M. Korec [-] (62. M. Ansuma [-] ) , M. Škarecký [-] , M. Sedláček [-] , M. Borovička [-] , M. Sedláček [-]

ŽK: 60. J. Špičák , 73. L. Vebr - 25. M. Škarecký .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.