2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice doma jen remizovaly s Trhovými Sviny B


Branky


53. D. Lojka , 72. J. Dvořák - 12. R. Petr , 66. J. Valter
0

13. Kolo III. třídy skupiny B, proti sobě postavilo týmy Nových Hodějovic a mužstvo Trhových Svinů B. Domácí chtěli potvrdit povedený vstup do jara, když v prvním kole vyhráli na hřišti Štěpánovic a doma je čekal předposlední tým tabulky. Mladé mužstvo Trhových Svinů na úvod jara doma nestačilo na soupeře z Vrábče. Favorit zápasu byl jasný, ale někdy nemusí jít vše podle papírových předpokladů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po zaváhání domácího brankáře Hřiba

Do zápasu nastoupili aktivně domácí a hned v úvodu mohli jít do vedení. Bárkova střela však skončila na břevně Brůhovy branky. Prakticky z protiútoku přišel roh hostí. Brankář Hřib při centrovaném míči zaváhal a hlavičkující Petr poslal Trhové Sviny do vedení 0:1. Oba týmy se snažily hrát po kombinační fotbal po zemi, což ve III. třídě není zrovna obvyklý jev. Hosté mohli navýšit skóre po přímém kopu Šafránka, míč ovšem zazvonil na tyč Hřibovy branky. Do šaten tak odcházeli s jednobrankovým náskokem hosté.

Šance byly na obou stranách, ale zápas nakonec vítěze neměl

To co se nepodařilo domácím v úvodu první půle, vyšlo na začátku té druhé. V 53. minutě se míč dostal Lojkovi a ten srovnal na 1:1. Po hodině hry šli do vedení znovu hosté. Kostohryz využil své rychlosti a proletěl kolem bránících hráčů jako francouzské TGV, zpětnou přihrávkou pak našel volného Valtera a ten neměl problém poslat míč do prázdné branky – 1:2. Vedení Trhových Svinů mohl navýšit Šafránek, ale podruhé v zápase zastavila jeho pokus tyč. V 72. Minutě domácí znovu dorovnali stav utkání. Autorem branky byl Dvořák – 2:2. Hodějovice se tlačily za vítěznou brankou a tu měl na kopačce v poslední minutě Bláha. Svůj nájezd ovšem zakončil střelou do tyče a tak se oba soupeři rozešli spravedlivou remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "Bylo to takový zmatený utkání. Měli jsem první velkou šanci, Bárek trefil břevno. Prakticky z protiútoku jsme dostali laciný gól po rohu. Ve druhé půli jsme dvakrát vyrovnávali a v poslední minutě mohli dát vítězný gól, ale Bláha dal tyčku. Soupeř měl mladé běhavé kluky, hráli dobře. My jsme se jim v nasazení asi nevyrovnali. Konečná remíze je celkem spravedlivá."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Jakub Kostohryz (hráč): "V Hodějovicích mají velké hřiště, ale měli ho nějak divně posekané, protože v něm nebyla vidět téměř půlka míče. Nehrála se žádná nakopávaná, což nám vyhovovalo a hrál se poměrně slušný fotbal. V zápase jsme dvakrát vedli a k tomu Šafránkem nastřelili ještě dvakrát tyč. Zápas diváky snad nenudil. Zajímavostí bylo, že oba týmy mávaly svou útočíci stranu, takže nebyl k vidění jediný ofsajd. "



Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - D. Lojka [-] , M. Chmeňa [-] , M. Hrdlička [-] (78. J. Bláha [-] ) , J. Fodora [-] - J. Tomeček [-] , L. Kolář [-] , J. Dvořák [-] , J. Šíma [-] , T. Carda [-] - M. Bárek [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Kašpar [-] - J. Valter [-] , J. Kostohryz [-] - M. Marek [-] , P. Bartizal [-] , J. Štrosser [-] , T. Čenec [-] , J. Šafránek [-] , M. Chuchel [-] , R. Petr [-]

ŽK: 76. J. Valter , 80. J. Šafránek .
Místo: Nové Hodějovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZEVL Karel - BENEDA Petr (N), MAREK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.