Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice jako první vyloupily na jaře hřiště Ledenic


Branky


0

Ve 20. Kole přivítal druhý tým Ledenic B, pátý tým tabulky z Nových Hodějovic. Domácí hráči už vědí, že v soutěži neskončí lépe než druzí, ale na záda jim nebezpečně dýchá hned trojice týmů, mezi které patří i Nové Hodějovice. Ty sice v minulém kole dostali doma nařezáno od Slavče, ale boj o stupně vítězů nevzdávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodějovice se třemi brankami v první půli přiblížily třem bodům

V zápase dvou celků z horních pater tabulky, byli mírnými favority domácí hráči. Hosté měli problémy se základní jedenáctkou a po posledním výsledku, kdy doma inkasovali svěřenci trenéra Aibla 8 branek od Slavče, se šance domácích ještě zvýšili. Jenomže fotbal někdy nemá logiku. Hosté hráli zodpovědně ze zadu a vyráželi k nebezpečným protiútokům. První z nich už po necelé čtvrt hodině hry proměnil ve vedoucí gól hostující Dvořák – 0:1. Ledenice měli opticky více ze hry. Drželi míč, ale defenziva hostí pracovala kompaktně a domácím nedovolila srovnat krok v zápase. Naopak po půl hodině hry udeřily Hodějovice podruhé. Jakub Šíma využil své rychlosti a překonal domácího brankáře Maříka – 0:2. O šest minut později se podruhé v zápase prosadil Dvořák a hosté rázně vykročili v prvním poločase za třemi body. Marná byla snaha domácích borců, kteří bušili do hostující obrany, jak hluchý do vrat. Poločasové skóre tak hovořilo jasně pro Hodějovice v poměru 0:3.

Domácí marně dotahovali tříbrankové manko

Druhý poločas přidali domácí ještě více na obrátkách a po necelé hodině hry přišlo snížení. Stoper domácích Strouha se odhodlal ke střele a ranou o břevno dal na 1:3. Odpověď Hodějovic přišla po čtyřech minutách, když hattrick uzavřel nejlepší hráč hostí Dvořák – 1:4. Ledenice však nesložili zbraně a o další tři minuty se střelou zpoza vápna prosadil Fyrbach – 2:4. Domácí hráči drželi míč na kopačkách, ale hosté dlouho odolávali kontaktní brance, která by závěr zápasu ještě více zdramatizovala. Na drama zadělali domácí hráči, ale příliš pozdě. V 87. minutě se po standardní situaci dostal k odraženému míči Koblasa a hlavou snížil na rozdíl jedné branky – 3:4. Jenomže do konce už nezbývalo mnoho času a Hodějovice těsně vedení udržely. Odvezly si tak ze hřiště Ledenic všechny tři body a na svého nedělního soupeře ztrácí v tabulce 2 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Matěj Volf (hráč): "Utkání se mi těžko hodnotí. Celý zápas jsme byli mnohem lepší, většinu zápasu, jsme drželi míč na svých kopačkách, ale bohužel fotbal se hraje na góly a ne na držení míče. Hosté vystřelili za první poločas třikrát na branku a dali tři branky. Druhý poločas se náš tlak ještě více stupňoval, ale dokázali jsme z toho vytěžit jen snížení na rozdíl jedné branky."

FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "Rozhodli jsme o vítězství v prvním poločase, kdy jsme po pěkných brejkových akcích dali tři branky. Měli jsme tam i další šance, ale ty zůstali nevyužity. Ve druhém poločase byli domácí o něco více na míči a v závěru, zadělali na drama, když snížili na rozdíl jedné branky. Těsný náskok jsme, ale již udrželi. Byl to pěkný zápas a jsou to cenné tři body."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - D. Borovka [-] , M. Strouha [-] , J. Řimnáč [-] , J. Homer [-] , T. Lamáček [-] , R. Kučera [-] , M. Volf [-] , D. Fyrbach [-] , P. Králík [-] (60. Š. Koblasa [-] ) , F. Kopecký [-]

FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - J. Tomeček [-] , T. Carda [-] , M. Jáchym [-] , J. Šíma [-] , J. Dvořák [-] , L. Kolář [-] (72. Z. Kroupa [-] ) , D. Lojka [-] , M. Rudolf [-] , M. Hrdlička [-] , M. Chmeňa [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - HINTERHÖLZ Pavel (N), SAIKO Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.