Šancí hodně, ale branky padly jen dvě. Rozhodovaly tak penalty


Branky


0

Zajímavé utkání proběhlo v Braňanech. Vroutek si chtěl odvézt všechny body a místní borci z Mlékárny Braňany dělali vše pro to, aby se tak nestalo. Obě mužstva měla šance na jednoznačné vítězství, ale nakonec viděli diváci jen jednu branku na každé straně a penaltový rozstřel.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vroutečtí měli tentokrát problémy se sestavou, protože jim nečekaně narostla marodka. Mimo hru jsou Machyna a Baierl. Rovněž oba brankáři Čapek i Klíč jsou nemocní. V brance musel zaskočit Petr Bezděk z „béčka“ a nutno říct, že jeho mise byla vcelku úspěšná. Kuznetsov nastoupil se zraněnou rukou a po poločase se již neobjevil. Nahradit ho musel vedoucí mužstva Ladislav Jůna. Jediný náhradník na lavičce hostů.

 

Zápas začal náporem domácích, kteří opanovali střed hřiště a záloha přehrávala stejnou řadu Vroutku. Výsledkem však byly jen dvě „tréninkové“ střely do rukou Bezděka a jedna nastřelená tyčka. Zdálo se, že štěstí bude stát při hostech. Ve 12. minutě poprvé zahrozil Pelikán z Vroutku a domácí se z jeho výstrahy nepoučili. O pět minut na to, v 17. minutě to byl opět Pelikán, který po brejku dobře zamířil, a i když brankář domácích Jíra jeho střelu lehce tečoval, přesto mu míč zapadl do sítě. Mlékárenští zvýšili tlak na branku hostů a celkem jim tomu pomáhali i hráči Vroutku. Záloha zůstávala velice často zapomenuta na polovině hostů a domácí přečíslovali obranu Vroutku, kde se museli především Bešík z Kuznetsovem ( a ve druhé půlce s Jůnou ) dost otáčet, aby zastavovali útoky Braňan. Naštěstí vychýlená muška domácích střelců byla důvodem stále čistého konta Bezděka v brance hostů. Ve 36. minutě zastavil jeden z útoků hostu Sheshenov z Vroutku jen za cenu faulu v pokutovém území. Kapitán domácích Přibyl však tuto šanci nevyužil a střela šla nad břevno branky hostů. Brankář Bezděk pak ještě musel likvidovat střelu Balína z hranice velkého vápna a těsně před odchodem do kabin střela domácího útočníka šla těsně vedle vyběhnuvšího brankáře, ale i branky Vroutku. Gól již diváci v prvním poločase neviděli.

 

Ve druhém poločase pokračovala přehlídka neproměněných šancí na obou stranách hřiště. V 52 minutě mohl Pelikán navýšit své střelecké konto, ale jeho další brejk do branky neprošel. Ani Chroust v 66. Minutě nemířil přesně a střela šla jen těsně nad horní břevno. S přibývajícími minutami narůstal tlak domácích a vyrovnávací branka visela ve vzduchu. Ta dokonce i padla v 72. minutě, ovšem pozorný asistent Trutnovský signalizoval ofsajd. Domácí se dočkali až v 77. Minutě, kdy Škvrna Roman prošel přes obránce zleva k brance hostů a konečně skóroval. Domácím vyrovnání nestačilo a chtěli obrátit zápas ve svůj prospěch. Naštěstí pro Vroutek měli opravdu špatně nastavená mířidla a svojí převahu nedokázali zúročit gólovým zakončením. V samém závěru zápasu ještě zahrozili vroutečtí. 89. minuta Sheshenov nezakončil své sólo. 90. Minuta Zvoníček v šanci střílí jen do brankáře a ve druhé minutě nastavení opět Sheshenov a Zvoníček před brankářem, ale nemohli se domluvit, kdo zakončí. Nakonec střelu do branky zablokoval jeden z obránců domácích. Dle pohledu rozhodčích blokoval střelu tělem, někteří z nás viděli ruku obránce. Jak to bylo opravdu ví asi jen ten obránce.

 

V základní hrací době skončil zápas tedy 1:1. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté, kteří proměnili všechny penalty. Domácím jednu penaltu brankář Bezděk vystihl. Takže zápas s tolika brankovými příležitostmi nakonec vlastně rozhodly neproměněné pokutové kopy domácích. Jeden ve hře a jeden v závěrečném rozstřelu.

Vroutek tedy opět neporažen a živí naději na třetí místo v tabulce, což by byl velký úspěch. Snad se dají marodi do pořádku a nastoupí již v sobotu proti zatím poslední LoKo Chomutov B.

(hyk)

 



Sestavy


FK Braňany Mlékárna
M. Jíra [-] - R. Žorna [-] (59. F. Fric [-] ) , M. Jindra [-] (46. M. Škvrna [-] ) , V. Hříbal [-] , M. Štefl [-] - M. Smrž [-] - R. Behro [-] (83. M. Krajník [-] ) , J. Balín [-] , R. Škvrna [-] - V. Přibyl [-] , L. Jamrich [-]

FK Vroutek
P. Bezděk [-] - J. Umlauf [-] , M. Heinc [-] , J. Fedoriška [-] , J. Balák [-] , P. Chroust [-] , J. Zvoníček [-] , J. Pelikán [-] , K. Sheshenov [-] , V. Kuznetsov [-] (46. L. Jůna [-] ) , J. Bešík [-]

ŽK: 29. M. Štefl , 64. L. Jamrich , 78. V. Hříbal - 40. M. Heinc , 53. J. Pelikán , 84. J. Fedoriška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Eichler Martin - VÁŇOVÁ Nikola, TRUTNOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.