0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 14:00

22.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První domácí ztráta komplikuje Tatranu Rakovník cestu za záchranou


Branky


0

Duel dvou sousedů v tabulce viděli v sobotu diváci v Rakovníku, kam přijel Nymburk. Domácí hráči dřeli, ale tři body přes veškerou snahu ze zápasu nezískali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 22. kole divize skupiny B přivítal Tatran Rakovník na svém hřišti ve středočeském derby tradičního soupeře - Polaban Nymburk. O osudu utkání rozhodla již pátá minuta, kdy Polaban vstřelili gól Cáska. V dalších průběhu utkání sice měli domácí hráči míč více na svých kopačkách, ale jejich tlak byl bez momentu překvapení a končil před pokutovým územím. Když už se domácí přeci jen dostali do přímého ohrožení nymburského brankáře Dědka, nepodařilo se ani jednomu z tria Bittengel, Mařík, Lesniak přetavit šance alespoň ve vytoužený vyrovnávací gól.  A když neuspěl ani Gögh z trestného kopu, hráči z Nymburku se mohli radovat z plného počtu bodů na venkovním hřišti konkurenta, se kterým se budou v tabulce předhánět o udržení na nesestupových pozicích. Tatran si první domácí ztrátou zkomplikoval cestu za záchranou soutěže, ke které se zdálo, že má po skvělém jarním startu rázně našlápnuto.

 



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - J. Bredler [-] , P. Vecka [-] (67. K. Výborný [-] ) , G. Bittengel [-] - Z. Bareš [-] , J. Horník [-] (35. T. Abrhám [-] ) , M. Verner [-] , A. Vrána [-] - S. Mařík [-] , M. Pidrman [-] (62. D. Gögh [-] ) , M. Lesniak [-]

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
L. Dědek [-] - D. Čemus [-] , M. Bohdan [-] , T. Dudla [-] , M. Novotný [-] , O. Murárik [-] , J. Cáska [-] , T. Jeník [-] (81. J. Hradílek [-] ) , L. Nepovím [-] , V. Herčík [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 79. O. Murárik , 87. M. Novotný . ČK: 90. R. Zach .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rais Ondřej - ŘEHÁČEK Lubomír, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.