FOTO: Famózní obrat Klatov, čtyřmi góly porazily Hradec


Branky


0

Ač byl první poločas vyrovnanou partií, po přestávce jednoznačně dominovali Západočeši a třemi góly otočili vývoj utkání. Rozhodlo prvních sedmnáct minut druhého poločasu, když se Klatovští trefili dvakrát. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat zahájen

Jihočeský celek favorita z Klatov zaskočil a úvodní minuty jednoznačně patřili hráčům ve světle modrých dresech. Aktivně napadali rozehrávku Západočechů, sami zdařile kombinovali a dostávali se do zajímavých příležitostí. Jednu z nich také přetavili v gólovou trefu. V 12. minutě jarní posila Chalupský přešel přes jednoho z bránících fotbalistů a naservíroval míč Vítu Kučerovi, který střelou z hranice velkého vápna překonal domácího brankáře Rojíka.

 

Inkasovaná branka jako by hráčům od Vajgaru spíše ublížila. Poté jejich aktivita totiž opadla a iniciativu přebírali Klatovští. S přibývajícími minutami začala být patrnější také vyspělost domácího mužstva, jemuž se podařilo vyrovnat krátce po půlhodině hry. Po rohovém kopu se prosadil obránce Martin Janda

Obrat dokončen

Druhé dějství už bylo celé v režii hráčů Klatov. Nerozhodný stav vydržel jen sedm minut od hvizdu, v 52. minutě totiž mohlo vidět 150 spokojených diváků nejhezčí akci zápasu. Po krásné kombinaci na jeden dotek našel Kadlec v pokutovém území Petra Kotrbu, a ten otočil skóre na 2:1. Neuběhlo ani deset minut a Západočeši se radovali potřetí. Krásný přihrál do vápna Michalovi Lukešovi, který zamířil přesně k zadní tyči.

 

Zdrcení hosté se na žádný větší odpor nezmohli, pouze se bránili a čekali, kdy rozhodčí utkání ukončí. Konečnou podobu skóre pak určil Daniel Pavlovič, když od rohového praporku ze hry levou nohou zatočil balón krásně do Rešlovy brány k zadní tyči.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Kluci z Jindřichova Hradce nám byli minimálně první půlku vyrovnaným soupeřem a udělali nám zápas složitější. Vstřelili první branku, rvali se a my museli dotahovat. Byli jsme ale trpěliví a druhá půlka už patřila nám. Soupeře jsme přehrávali kombinačně i fyzicky a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.“

FK Jindřichův Hradec 1910
Útočník J. Chalupský: „Zápas v Klatovech jsme si opět prohráli sami. Úvod zápasu vypadal nadějně. Dostali jsme se brzy do vedení, což nás mělo uklidnit. Bohužel tomu tak nebylo. Po několika standardních situacích jsme dostali spornou vyrovnávací branku. Během celého zápasu jsme vepředu zbytečně ztráceli balón, což bralo síly celému týmu. Pramenily z toho také chyby, které soupeř potrestal. Řekl bych, že jako každý zápas lze vyzdvihnout Radima Koutného, který vyhrává většinu osobních soubojů a je nejen herní ale i morální oporou týmu. Kapitán na svém místě.“



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.