P. Franěk 53.
R. Holeček 59. (p.)
3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek "již tradičně" zvítězil až po penaltách


Branky


53. P. Franěk , 59. R. Holeček (p.) - 88. V. Hajšman , 89. T. Hrach
0

Sedmnácté kolo uzavřel zápas mezi Hrádkem a Losinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila i přes převahu domácích nerozhodně

Do utkání vstupovali hráči Hrádku v roli jasného favorita a hned od úvodních minut to jasně dokazovali. Soupeře k míči prakticky nepustili, hru naprosto kontrolovali. Dokázali si vypracovat několik velmi zajímavých příležitostí, buď ale selhali v zakončení, nebo je zastavil brankář Jan Větrovský. Fakt, že se domácím dlouho nedařilo vstřelit branku, je ale moc neznervóznil. Stále hráli svou hru a trpělivě čekali na svou šanci. Losiná, která prožívá herní krizi, se soustředila pouze na obranu, z rychlých protiútoků hrozila pouze sporadicky. Diváci v první půli branku nakonec neviděli, do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. 

Losiná v závěru dvěma góly šokovala soupeře

Obraz hry ve druhé půli se příliš nezměnil. Domácí nadále tlačili svého soupeře, jejich hru naopak ještě pozdvihl střídající Tomáš Harant, který byl i u první branky zápasu. Jeho přesný centr z pravé strany si před brankou našel Pavla Fraňka a ten zblízka překonal brankáře hostí. Hrádečtí byli nabuzení a hned o šest minut později vedli už o dvě branky. V pokutovém území byl faulován Jiří Brabec, k pokutovému kopu se postavil kanonýr týmu Radek Holeček a bez větších potíží zvýšil na 2:0. Vše nasvědčovalo tomu, že si hrádečtí odnesou snadné tři body, v závěru ale přišel obrovský zkrat domácích hráčů. V 88. minutě přišli domácí o míč a z rychlého protiútoku snížil Václav Hajšman na 2:1. Hned o minutu později se po dlouhém nákopu dostal míč k nohám Tomáše Hracha a ten pěknou křižnou střelou umlčel domácí příznivce. Losiné se tedy podařilo senzačně vyrovnat a osudu zápasu musely rozhodnout penalty.

Bilance Hrádku na jaře: 4 zápasy - 4 výhry po penaltách

Hrádečtí potvrdili svou penaltovou dominanci a po přesných trefách Radka HolečkaTomáše MatějkyLuboše ŠouralaTomáše Haranta mohli slavit bod navíc za vítězství v penaltovém rozstřelu v poměru 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: Téměř celý zápas se hrál pouze na jednu bránu. Byli jsme jasně lepší, v úvodu druhé půle jsme vstřelili dvě branky a vypadalo to, že si vítězství pohlídáme. V závěru jsme ale dostali úplně nepochopitelně ze dvou brejků dvě branky a musely se kopat penalty.

TJ Sokol Losiná
František Karl: Po zlepšeném výkonu z minulého kola se čekal i dobrý výkon na hřišti Hrádku. Předzápasový sraz ale trochu utlumil očekávání, sešlo se pouze jedenáct hráčů. Do zápasu jsme tak vstupovali s snahou hrát zabezpečeně a spoléhat se na rychlé protiútoky. Taktika první poločas vycházela, bohužel dvě branky z úvodu druhé půle nám udělali trochu čáru přes rozpočet, naštěstí nám drtivý závěr přinesl alespoň bod.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - M. Brabec [-] , L. Šoural [-] , J. Brabec [-] , V. Skála [-] , L. Kutil [-] - A. Štěpán [-] (46. T. Harant [-] ) , M. Kolář [-] - P. Franěk [-] , R. Holeček [-] , T. Matějka [-] -

TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - P. Novotný [-] , P. Tančouz [-] , D. Zeman [-] , M. Veleman [-] , L. Šindelář [-] , M. Pátek [-] , V. Hajšman [-] , Z. Svoboda [-] , T. Hrach [-] , J. Šlais [-]

ŽK: 41. J. Brabec , 84. V. Skála - 58. J. Šlais .
Hráči zápasu: V. Skála , T. Harant .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Rada Jiří - JÍROVEC Karel (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.