3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice nadále stoupají tabulkou


Branky


0

Osmnácté kolo odstartoval duel mezi Štěnovicemi a Spáleným Poříčím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli zvládli lépe domácí

Do zápasu vstupovali ve formě hrající Štěnovice v roli mírného favorita. Úvod zápasu patřil domácím, kteří dobře kombinovali a tlačili soupeře na jeho polovinu. Jejich snaha jim přinesla vedoucí branku, o kterou se v 19. minutě postaral střelec týmu Tomáš Belan, který využil centru z levé strany a přízemní střelou k tyči překonal brankáře hostí. Hráči Poříčí se ale nepoložili a podařilo se jim rychle odpovědět. Vyrovnávací branku vstřelil ve 26. minutě Vojtěch Novotný, po pěkném uvolnění na hraniči pokutového území a přesné střele k tyči. Domácí si ale o čtyři minuty později opět vzali vedení, po neshodě dvou hráčů soupeře s k míči prodral Martin Barnáš a po samostatném úniku si zakončením věděl rady. Štěnovice měly ještě několik zajímavých příležitostí, dvakrát dokonce rozezvučily brankovou konstrukci, skóre se ale už neměnilo. Do kabin se tedy šlo za vedení domácích 2:1.

Druhou půli zvládli lépe hosté, na body to ale nestačilo

Obraz hry se ve druhé půli úplně změnil. Štěnovičtí nevstoupili do druhého poločasu vůbec dobře a přenechali tak iniciativu soupeři. Spálené Poříčí mělo ve druhé půli navrch a hnalo se za vyrovnáním. Dlouho to ale vypadalo, že se skóre měnit nebude. Velkou šanci měl v 71. minutě střídající David Šlajs, který po trestném kopu z voleje trefil míč pouze do tyče. O deset minut později měl vyloženou šanci Jiří Šefl, ke kterému se odrazil odkop jednoho z obránců Štěnovic, zblízka ale minul branku domácích. Štěnovice svého soupeře potrestaly hned o minutu později, kdy z rychlého protiútoku po přihrávce ze strany do prázné brány uklidil míč Martin Krásný a upravil tak skóre na konečných 3:1. Štěnovice se díky výhře posunuly na čtvrtou příčku a mají ztrátu pouhé dva body na druhý Hrádek.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Myslím si, že jsme po zásluze zvítězili, ačkoliv průběh zápasu nebyl ideální. Dostali jsme se do vedení, soupeři se podařilo rychle odpovědět, do konce první půle jsme si ale vedení vzali zpátky. Do druhé půle jsme nevstoupili dobře, vedení jsme si ale hlídali a v závěru jsme přidali třetí trefu.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: V první půli byli lepší domácí a po zásluze ji vyhráli. Druhou půli jsme byli lepší my, nedali jsme ale dvě vyložené šance a soupeř v závěru potvrdil svoji výhru třetí brankou. Můžeme jen litovat nevyužitých šancí.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Papež [-] , J. Fremr [-] , J. Will [-] , M. Boček [-] - J. Nový [-] , M. Barnáš [-] , T. Belan [-] , M. Dolejší [-] - M. Krásný [-] , V. Hostačný [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - V. Homolka [-] (67. P. Roj [-] ) , K. Kalista [-] , J. Radda [-] , J. Karas [-] , F. Brudna [-] - P. Byron [-] (70. D. Šlajs [-] ) , M. Hofman [-] (65. J. Novák [-] ) , V. Novotný [-] - T. Tofl [-] (51. P. Karlík [-] ) , J. Šefl [-]

ŽK: 89. J. Papež - 36. K. Kalista , 50. V. Homolka , 76. F. Brudna , 82. D. Šlajs .
Hráči zápasu: V. Hostačný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ježek Petr - JIRKA Pavel (N), KREJDL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.