M. Krůs 90.
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice přišly o vítězství až v závěru


Branky


0

V devatenáctém kole zavítali hráči Štěnovic na trávník Dlouhé Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Ve formě hrající Štěnovice vstupovaly do utkání s Dlouhou Vsí v roli velkého favorita. Utkání bylo od úvodních minut poměrně opatrné, ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou výraznější chybu. Po nevýrazné desetiminutovce se začali pomalu osmělovat hosté a byli to oni, kdo udával tempo zápasu. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, které ale zůstaly nevyužity. Domácí se soustředili především na obranu, nedařila se jim kombinace, takže směrem dopředu toho moc nevymysleli. Diváci se nakonec branky nedočkali, první půle tedy skončila bez branek.

Krůs zachránil svůj tým v nastaveném čase

Úvod druhého poločasu vyšel Štěnovicím na výbornou, hned ve 47. minutě se dostali do vedení. Centru z pravé strany využil Václav Hostačný a krásnou střelou překonal brankáře domácího týmu. Od tohoto momentu se hosté snažili kontrolovat hru, nedařila se jim ale kombinace a dělali chyby. Dlouhoveští nesložili zbraně a snažili se zvrátit nepříznivý stav zápasu. Vyrovnali hru a chvílemi dokonce přehrávali svého soupeře, který nevěděl, kde mu hlava stojí. Dlouho to ale vypadalo, že si hosté jednobrankové vedení pohlídají. Velkou čáru přes rozpočet jim ale udělal Martin Krůs, který využil chyby jednoho z hráčů soupeře a v 90. minutě krásnou střelou k tyči překonal brankáře hostí. Dlouhé Vsi se tedy podařilo vyrovnat za pět dvanáct a o vítězi musely rozhodnout penalty.

Dlouhé Vsi se podařilo ztratit tříbrankový náskok

V penaltovém rozstřelu to dlouho vypadalo, že zvítězí domácí. Měli náskok 3:0, poté se ale na domácí straně netrefil ani jeden z exekutorů a hosté po trefách Michala Bočka, Martina DolejšíhoMartina Barnáše a Tomáše Belana skóre otočili a uloupili si cenný bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
Robert Stojkovič: Konečně jsme se nám sešla základní sestava. V první půli byli lepší hosté, my jsme se probudili až v druhé půli, kdy jsme vyrovnali hru. Zápas to byl pohledný, ale až ve druhé půli, první půle byla poměrně tvrdá a hráli jen hosté.

TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Začali jsme trochu vlažně, hra byla opatrná z obou stran. Postupem času jsme se zlepšili a zatlačili jsme soupeře. V úvodu druhé půle se nám podařilo skórovat, pak se ale hra vyrovnala a soupeř nás zatlačil. Naší neaktivitou jsme si vykoledovali branku v závěru zápasu. Penalty jsme naštěstí zvládli, vezeme zasloužené dva body, ale měli jsme mít tři.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - V. Hrach [-] (46. F. Blažek [-] ) , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] (75. F. Matějka [-] ) , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] (87. F. Dryje [-] ) , M. Krůs [-] , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Jůza [-] , M. Boček [-] , M. Boček [-] , J. Fremr [-] - T. Belan [-] , M. Dolejší [-] , J. Nový [-] , M. Barnáš [-] - M. Krásný [-] (87. M. Fabián [-] ) , V. Hostačný [-]

ŽK: 61. M. Krůs , 81. S. Valvoda - 64. T. Belan , 67. M. Krásný .
Hráči zápasu: J. Kodýdek - J. Fremr .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hálek Pavol - BERÁNEK Pavel (N), JIRKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.