M. Krásný 24.
T. Belan 37. (p.)
T. Belan 59.
3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice zvládly těžký duel se silným soupeřem


Branky


24. M. Krásný , 37. T. Belan (p.) , 59. T. Belan - 69. L. Šoural , 85. T. Matějka
0

Dvacáté kolo odstartoval duel mezi Štěnovicemi a Hrádkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do dvoubrankového vedení

Souboj dvou týmů z horních pater tabulky sliboval velmi zajímavou podívanou. Hosté vyrukovali na soupeře s velmi aktivním presingem, který dělal domácím trochu problémy. Hrádečtí byli v úvodních minutách lepším týmem, vypracovali si několik zajímavých příležitostí, které ale nedokázali využít. Domácí dali svému soupeři lekci z produktivity, když se ve 24. minutě střelecky prosadil Martin Krásný a poslal tak svůj tým do vedení. Inkasovaná branka hosty trochu zabrzdila, už nebyli tak aktivní jako v úvodu. Domácí se začali dostávat do utkání a do konce první půle se jim podařilo zdvojnásobit své vedení. Ve 37. minutě byl faulován jeden z domácích hráčů v pokutovém území, na bílý bod si postavil míč Tomáš Belan a bez problémů proměnil. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 2:0.

Hosté v závěru mocně dotahovali, na body to ale nestačilo

Druhý poločas byl od úvodních minut velmi vyrovnaný, hrálo se především ve středu pole, kde si hráči nenechali ani kousek prostoru. V 59. minutě se domácím povedlo vstřelit třetí branku, po pěkné individuální akci vnikl do pokutového území Tomáš Belan a pěknou střelou k tyči nedal brankáři hostí žádnou šanci. Hrádečtí se ale nepoložili a nehodlali se s nepříznivým stavem jen tak smířit. V 69. minutě je dostal do hry Luboš Šoural, který snížil na 3:1 a vykřesal tak alespoň malou naději na bodový zisk. Štěnovice ale dobře bránily a vypadalo to, že si své vítězství uhájí. V 85. minutě ale přišla druhá branka hostí, postaral se o ni Tomáš Matějka a rázem byli hrádečtí na dostřel. Domácí si ale závěr zápasu pohlídali a získali velmi důležité tři body, díky kterým se posunuli na třetí místo, bod za svého dnešního soupeře. Hrádek utrpěl první jarní porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Vynikající soupeř. V první půli jsme vstřelili dvě branky, ale soupeř nás přehrával, byl všude první. Ve druhé půli jsme přidali třetí branku, pak ale začalo drama, soupeř nám snížil na rozdíl jediné branky, výhru jsme si ale už pohlídali. Musím říct, že Hrádek hrál velmi dobře a po zásluze je v tabulce tam, kde je.

TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: V první půli jsme byli kombinačně lepší, ale Štěnovice dávali góly, neproměnili jsme jasně šance. Ve druhé půli jsme stačili pouze zkorigovat na 3:2, na víc jsme se už nezmohli.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Will [-] , J. Jůza [-] , M. Boček [-] , J. Fremr [-] - T. Belan [-] , M. Dolejší [-] , J. Nový [-] , M. Barnáš [-] - M. Krásný [-] (83. J. Papež [-] ) , V. Hostačný [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Skála [-] , J. Brabec [-] , L. Šoural [-] (83. M. Drahoš [-] ) , M. Brabec [-] , Z. Kodýdek [-] - M. Kolář [-] , A. Štěpán [-] - P. Franěk [-] , T. Matějka [-] , R. Holeček [-] -

ŽK: 59. M. Barnáš - 46. V. Skála , 51. J. Brabec , 79. M. Kolář .
Hráči zápasu: T. Belan - M. Kolář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠTĚPÁN Zdeněk, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.