A. Presl 57.
1:2p.
(0:1)
36. T. Belan
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov navázal na povedené výkony, na výhru to ale nestačilo


Branky


57. A. Presl - 36. T. Belan
0

V jednadvacátém kole přijeli hráči Štěnovic do Strážova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostům

Do utkání vstupovaly třetí Štěnovice v roli papírového favorita, domácí Strážov ale prožívá obrovský vzestup formy a na jaře zatím prohrál pouhé dva zápasy. Úvod zápasu patřil domácím hráčům, kteří na svého soupeře vyrukovali s vysokým presingem, který dělal hráčům Štěnovic velké problémy. Strážovští ale nedokázali z tlaku vytěžit úvodní branku, hra se postupem času vyrovnala. Štěnovice přidaly na obrátkách a chvílemi soupeře přehrávali. Hra byla ale nevyrovnaná, hrálo se nahoru dolů, akce střídala akci. Do vedení se nakonec dostali hostující fotbalisté, když si v 36. minutě postavil míč k trestnému kopu Tomáš Belan a pěknou střelou k tyči nedal brankáři žádnou šanci. Strážov se snažil rychle odpovědět, hosté ale dobře bránili a do konce prvního poločasu už soupeře k ničemu nepustili. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Presl se postaral o vyrovnání

V úvodu druhé půle přišel opět tlak ze strany domácího týmu, byly to ale Štěnovice, kdo se dostal do vyložených šancí. Na rozdíl dvou branek mohl zvýšit opět Tomáš Belan, brankář Jiří Franc ale podržel svůj tým. Strážovští následně přitlačili svého soupeře a podařilo se jim vyrovnat. V 57. minutě využil ztráty hostující zálohy Aleš Presl a pěknou střelou zpoza vápna vyrovnal skóre na 1:1. Poté byla hra hodně nevyrovnaná, míč se přeléval ze strany na stranu, ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit nějaký souvislejší tlak. Oba týmy měly šance na rozhodnutí zápasu, skóre se ale již neměnilo. Rozhodnout tedy musely penalty.

Štěnovice šťastnějším týmem

V penaltové loteri byli šťastnější hosté. Domácí neproměnili penaltu hned v první sérii, zato hosté byli bezchybní a po výsledku 3:4 berou bod navíc z hřiště nevyzpytatelného soupeře.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Soupeř hrál velmi urputně, stále přeci jen bojuje o udržení. Hrálo se na pěkném, širokém hřišti, domácí na nás v úvodu vlétli, což jsme čekali. Utkání to bylo velmi těžké, nám se podařilo vyrovnat hru a dostali jsme se do vedení. Ve druhé půli nás soupeř opět zatlačil a podařilo se mu vyrovnat. I my jsme měli šance, které jsme ale bohužel nevyužili. Penalty jsme zvládli lépe. Pro nás důležité dva body, chtěli jsme se udržet v kontaktu s čelem tabulky.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - M. Denk [-] , L. Janka [-] - M. Chaluš [-] , J. Flodr [-] , D. Kološ [-] , J. Hosnedl [-] (76. D. Kotlan [-] ) , O. Uruba [-] (67. M. Plíhal [-] ) - - A. Presl [-] , T. Faltín [-] , V. Čížek [-]

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Jůza [-] (61. J. Will [-] ) , M. Boček [-] , M. Boček [-] , J. Fremr [-] - T. Belan [-] , M. Dolejší [-] , J. Nový [-] , M. Barnáš [-] - M. Krásný [-] , V. Hostačný [-]

ŽK: 29. O. Uruba , 44. V. Čížek - 62. J. Will , 75. M. Boček .
Hráči zápasu: A. Presl - T. Belan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Liškutín Antonín - KREIBICH Josef (N), PAPEŽ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.