Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice v závěru vydřely alespoň bod


Branky


0

Dvaadvacáté kolo odstartoval duel mezi Štěnovicemi a Žákavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimeček zařídil Žákavé vedení

Souboj dvou sousedů v tabulce sliboval velmi zajímavou podívanou. Utkání ale bylo od úvodních minut poměrně opatrné, na hráčích byla vidět mírná nervozita, nikdo nechtěl udělat chybu. Po nevýrazné dvacetiminutovce se daly věci do pohybu. Štěnovice byly lepším týmem, měly územní převahu a snažily se vstřelit úvodní branku. Brzdila je ale špatná kombinace a to především ve finální fázi, kde často domácí hráči kupili chyby a posílali soupeře do rychlých protiútoků. Hosté postupem času vyrovnali hru a pomalu začínali přebírat otěže zápasu do vlastních rukou. Dostali se dokonce do vedení, když se ve 28. minutě po rychlé narážce dostal do zakončení Jan Šimeček a nezaváhal. Štěnovicím se podařilo hned vzápětí vyrovnat, pěknou střelou ze střední vzdálenosti překonal hostujícího brankáře Tomáš Belan. Hosté si ale o dvě minuty později opět vzali vedení, druhý gól v zápase si připsal Jan Šimeček. Do konce prvního poločasu se již nic významného nestalo, do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

Nový zachránil Štěnovicím alespoň bod

Druhý poločas začal velkým náporem Štěnovic. Domácí hráči zatlačili svého soupeře na jeho polovinu hřiště a hnali se za vyrovnáním. Žákavští obránci nevěděli kam dřív skočit, hráči Štěnovic byli všude první. Vypracovali si několik vyložených šancí, hosty ale podržel brankář Vítězslav Ouřada, i když i on měl v několika situacích velké štěstí. Hosté přežili velký tlak soupeře a podařilo se jim po rychlém protiútoku skórovat, na 1:3 zvyšoval v 69. minutě Richard Škala. Štěnovičtí se ale nepoložili a chtěli ještě s nepříznivým výsledkem něco udělat. Jejich aktivita byla odměněna v 77. minutě, kdy přišlo snížení z kopačky Václava Hostačného, který ještě vykřesal naději na bodový zisk. Štěnovicím se nakonec podařilo vyrovnat, po sérii neproměněných šancí je konečně vysvobodil Jan Nový, který v 92. minutě vyrovnal skóre zápasu na konečných 3:3. O vítězi tedy musely rozhodnout penalty.

Selhání domácích střelců nakonec přineslo body soupeři

Penaltový rozstřel domácí absolutně nezvládli, neproměnili Michal BočekTomáš Belan ani Jaroslav Fremr. Za hosty sice neproměnil Václav Mencl, jeho spoluhráči se už ale nemýlili, a tak si Žákava po sérii 1:3 odváží cenný bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Začátek zápasu byl opatrný. Postupem času jsme se zlepšili, měli jsme více ze hry, ale vázla nám kombinace, hlavně ve finální fázi. Soupeř nás za to trestal a první poločas vyhrál. V úvodní dvacetiminutovce druhého poločasu jsme soupeře nepustili za polovinu, ale spálili jsme velké množství šancí. Naštěstí jsme se brankou v závěru zachránili, penalty jsme ale vůbec nezvládli.

FK Žákava
Miloslav Šula: První poločas nám vyšel skvěle, vedli jsme a byli jsme spokojení. Druhá půle vypadala úplně jinak, domácí měli navrch, my jsme se nemohli dostat do utkání. Výkon v druhém poločase mě velice zklamal.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Will [-] , M. Boček [-] , M. Boček [-] (70. J. Jůza [-] ) , J. Fremr [-] - T. Belan [-] , M. Dolejší [-] (85. R. Růt [-] ) , J. Nový [-] , M. Barnáš [-] - M. Krásný [-] (89. M. Fabián [-] ) , V. Hostačný [-]

FK Žákava
V. Ouřada [-] - R. Škala [-] (83. P. Mošna [-] ) , L. Drugda [-] , J. Tišl [-] , S. Nekola [-] - A. Huňáček [-] , P. Volf [-] , O. Soukup [-] - J. Smazal [-] , J. Šimeček [-] (70. Z. Váňa [-] ) , V. Mencl [-]

ŽK: 88. J. Fremr , 89. M. Krásný - 88. V. Mencl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - PAPEŽ Jakub (N), STUNA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.