1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany mistrem 1.B třídy


Branky


0

Po čtyřiadvacátém kole je již rozhodnuto, Chlumčany navzdory remíze postupují do 1.A třídy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně v režii Chlumčan

Šlágr čtyřiadvacátého kola sliboval zajímavou podívanou. Úvod utkání vyšel lépe hostujícím hráčům, kteří byli od prvních minut aktivnější než soupeř, přehrávali ho ve všech směrech. Štěnovice se nemohly dostat do utkání, kazily jednoduché přihrávky a byly nuceny soustředit se především na obranu. Chlumčany postupně zvyšovaly svůj tlak a začaly si vytvářet zajímavé příležitosti. Ve štěnovické brance byl ale pozorný Václav Stuchl, který několikrát podržel svůj tým. Při jedné šanci měl i štěstí, když ho zachránila branková konstrukce. Už to vypadalo, že se skóre v prvním poločase nezmění, když v závěru Chlumčany konečně prolomily střeleckou smůlu. Po rychlé kombinační akci se v pokutovém území dostal k míči Lukáš Nohava a přízemní střelou konečně překonal domácího brankáře. Štěnovicím se již odpovědět nepodařilo, do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Štěnovice vyrovnali hru, nakonec to stačilo pouze na bod

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté jako vyměnění a na obrazu hry to bylo znát. Štěnovice vyrovnaly hru, zlepšily kombinaci a soupeře chvílemi i přehrávaly. Za svou aktivitu byli domácí odměněni v 66. minutě, kdy se střelecky prosadil Martin Krásný a zařídil tak vyrovnání pro svůj tým. Domácí byli na koni, byla na nich vidět snaha strhnout vedení na svou stranu. Chlumčany ale dobře bránily a nepouštěly soupeře do nějakých větších šancí. Na hostujících fotbalistech bylo vidět, že mají v hlavách, že jim stačí uhrát pouhý bod k zisku titulu. Hráli opatrně, nehnali se do nějakých útočných výpadů, ale spíše v poklidu kontrolovali zbytek zápasu. To se jim nakonec podařilo, skóre se již neměnilo a o vítězi zápasu musely rozhodnout pokutové kopy. Chlumčany se ale nehledě na výsledek penaltového rozstřelu staly mistry 1.B třídy.

Bod navíc putuje do Chlumčan

Penaltový rozstřel byl dlouho vyrovnaný, nakonec byli ale šťastnějším týmem hosté a po sérii 4:5 získali bod navíc. O rozhodující penaltu se postaral Petr Šmíd.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany
Josef Milota: V první půli jsme byli lepší mužstvem, ale bez nějaké výraznější šance. Až v závěru poločasu se nám konečně podařilo dostat do vedení. Ve druhé půli domácí vyrovnali hru a podařilo se jim vyrovnat. Nám ale dnes stačil bod, závěr zápasu jsme si v poklidu pohlídali. Chtěl bych pochválit celý tým za kolektivní výkon.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Jůza [-] , M. Boček [-] , M. Boček [-] , J. Fremr [-] - T. Belan [-] , M. Dolejší [-] , J. Nový [-] , M. Barnáš [-] - M. Krásný [-] , V. Hostačný [-] (46. M. Fabián [-] )

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - J. Havlíček [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] , L. Milota [-] - L. Tomášek ml. [-] , J. Voller [-] , V. Syrovátko [-] - L. Nohava [-] , V. Dušek [-] (89. T. Fleissig [-] ) , J. Kraus [-] (69. F. Štěpán [-] ) -

ŽK: 36. J. Havlíček , 65. V. Syrovátko .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HUCL Lukáš - DOKSANSKÝ Tomáš, ŠTÖKL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.