1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 13:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké překvapení ve Zruči!


Branky


0

Zruč na jaře získala první jarní body. To by ještě nebylo nic tak překvapivého, kdyby to nebylo na úkor dosud vedoucího Rozvadova! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úzké hřiště pomohlo domácím

"Říkali jsme si, že to bude zápas první proti prvnímu", hlásil bezprostředně po utkání hrající trenér domácích, Ondřej Král, který byl očividně v mnohem lepší náladě, než minulý týden po prohře s Mýtem. A opravdu tomu tak bylo. Poslední Zruč nastoupila proti prvnímu Rozadovu na zručském úmělém plácku, který je mnohem menší než klasické fotbalové hřiště. Toho domácí využili již v 8. minutě, když se po dlouhém autu do vápna dostal k balónu Karel Kazda, který na hřiště vyběhl až v 5. minutě pro zranění Petra Karpíška, a dostal míč za brankovou čáru, kde se ještě snažil zachránit situaci jeden z hráčů Rozvadova, leč neúspěšně. Zruč i nadále velmi bojovala a Rozvadovu se nedařila kombinace. Vedení mohl pojistit znovu Karel Kazda, který se dostal do rychlého protiútoku, obešel vyběhnuvšího Makrlíka, ale v koncovce zazmatkoval a netrefil z úhlu odkrytou branku.

Zázrak dokonán

Rozvadov v druhé půli pochopil, že snaha o kombinaci nemá na umělém hřišti ve Zruči uplatnění, a tak se hosté uchýlili k nakopávaným balónům. Hrající trenér Bronec ovšem bohužel nemohl sáhnout ke změnám v sestavě, když měl na lavičce náhradníků pouze dva hráče, z nichž jeden, náhradní gólman Pták, musel do hry již v průběhu prvního poločasu za zraněného Luboše Viternu. V největší šanci hostů se ocitl jeho bratr Jan, který z trestného kopu nastřelil pouze tyč Klikovi branky. O pár minut později měl vyrovnání na hlavě Tomáš Kabourek, ale po centru z rohového kopu netrefil bránu. Zruč nakonec vedení uhájila, a stala se tak teprve třetím celkem, který dokázal Rozvadov obrat o všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Zlatý body, zaplať pánbůh za ně. Na soupeře jsme vlítli a v 8. minutě jsme šli do vedení. V první půli jsme byli lepší, bojovnější a měli jsme více šancí. Ve druhém poločase jsme vedení udrželi a vyhráli. Pevně doufám, že na tyto body navážeme.

TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér hostů: "Hodně tvrdé utkání, ze strany Zruče až brutální zákroky. Máme hodně lidí mimo kvůli zranění, práci, takže jsme kvitovali přesun na pátek. Myslím si ale, že soupeř dnes vyhrál zaslouženě."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - R. Karpíšek [-] , D. Král [-] , T. Jelínek [-] , O. Mašek [-] , D. Křen [-] , J. Lauko [-] , P. Karpíšek [-] (5. K. Kazda [-] ) , M. Polák [-] , M. Trnka [-] , O. Král [-]

TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - M. Skopový [-] , P. Kořínek [-] , T. Kabourek [-] , L. Viterna [-] (21. J. Pták [-] ) , P. Hána [-] , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , D. Beneš [-] , J. Viterna [-] , L. Čížek [-]

ŽK: 33. O. Mašek , 50. O. Král , 80. J. Lauko - 37. T. Makrlík , 66. J. Pták , 86. P. Hána .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - ŠAUFLOVÁ Jana, ŠTÖKL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.