Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:30

18.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře berou znovu tři body


Branky


0

Přepeře opět udeřily, tentokrát se proti nim postavila Osečná, která obsazuje deváté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perfektní úvod pro domácí

Domácí vstupovali do utkání v roli favorita, což potvrdili hned v úvodu zápasu. První střelu na branku sice vystřelili hosté ve 4. minutě, ale brankář Kumprecht si poradil. V 6. minutě centroval domácí Hrmo a Pěnička hlavou těsně minul hostující branku. V 9. minutě uvolnil ve vápně Abraham Pěničku a ten umístil míč přesně k tyči, 0:1. V 11. minutě zatáhl balón po pravé straně O. Horák, odcentroval a odražený míč uklidil k tyči opět Pěnička, 2:0. V 18. minutě vysunul Hrmo Peškara, ale ten sám před brankářem neproměnil. Ve 22. minutě zahrával Peškar rohový kop, našel za hranicí velkého vápna Hurta a ten z voleje přesně k tyči, 3:0. Po této brance jako by se hráči Přepeř uspokojili, začali hrát laxně, nepřesně a pozdě si přihrávali a pustili soupeře do hry. Ve 29. minutě se hosté dostali do šance, ale Kumprecht střelu vyrazil. Z následného rohového kopu se trefil hlavou nikým nekrytý hostující Krásný, 3:1. Ve 34. minutě centroval z pravé strany střídající T. Horák a míč skončil na břevně hostující branky.

Druhý poločas plný nepřesností

Ve druhém poločase se obraz hry nijak nelišil od závěru prvního. Domácím vázla kombinace a na jejich kopačkách se usadila nepřesnost. Přesto se ještě dostali do několika šancí a vstřelili dvě branky. V 54. minutě centroval pravý obránce Tušer, na míč si naskočil Martínek a hlavou trefil břevno. V 67. minutě využil domácí kanonýr Martínek chybnou rozehrávku hostující obrany a vstřelil branku na 4:1. V 71. minutě unikl Císař, běžel sám na brankáře, ale ten jeho pokus vyrazil a z následného protiútoku se do velké šance dostali hosté, ale nepřesně zakončili. V 77. minutě uvolnil Pěnička na hranici vápna Martínka, ten udělal kličku brankáři, který ho fauloval a následoval pokutový kop. K němu se postavil kapitán Kupka a ten svým letošním třetím gólem stanovil na konečných 5:1.

 



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Sice jsme zvítězili jasným rozdílem, ale od stavu 3:0 jsme podlehli uspokojení, začali nepřesně kombinovat, pozdě si přihrávali a tím pustili soupeře do hry. Byl to náš nejhorší výkon na jaře.




Sestavy


FK Přepeře
J. Kumprecht [-] - P. Martínek [-] , L. Pěnička [-] , T. Císař [-] , J. Peškar [-] (67. F. Tokan [-] ) , M. Abraham [-] (17. T. Horák [-] ) , O. Horák [-] , V. Hurt [-] , J. Hrmo [-] , M. Kupka [-] (85. M. Kvapil [-] ) , P. Tušer [-]

SK Osečná
J. Tomáš [-] - V. Čapek [-] , J. Třešňák [-] (80. P. Mareček [-] ) , V. Novotný [-] , F. Pittner [-] , V. Pokorný [-] , L. Rybář [-] , P. Trapp [-] , P. Kysela [-] , J. Krásný [-] (80. M. Vik [-] ) , J. Hybner [-]

ŽK: 78. J. Tomáš , 85. V. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dytrt Josef - MIKULE Jaroslav, PROCHÁZKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.