1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

19.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva nestačila na rozjeté Přepeře


Branky


0

Na jaře se zdá, že Přepeře jsou neporazitelné, a tak na ně nastačila ani Lokomotiva, která doma jen tak někomu body nedává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha hostů

V nedělním chladném podvečeru začaly Přepeře na hřišti Lokomotivy tak, jak se stalo tradicí, rychle kombinovaly, přenášely hru a v klidu kontrolovaly míč. V 8. minutě házel dlouhý aut Havlín, Martínek přistrčil Hurtovi a ten nadvakrát prostřelil domácího brankáře, 0:1.Ve 20. minutě napřáhl Pěnička z 25 metrů a míč těsně minul břevno branky domácího Podešvy. 25. minuta přinesla centr Tušera z pravé strany, Martínek opět nezjištně sklepl balón, tentokrát na Tokana a ten z hranice velkého vápna trefil přesně k tyči, 0:2.O tři minuty později O. Horák nahrál proti noze Peškarovi a ten utěšenou střelou z 25 metrů potvrdil roli ostrostřelce, 0:3. Poté domácí přitvrdili, z čehož rezultoval na půlce ostrý faul na Peškara, za který domácí Starý dostal první žlutou kartu. Ve 36. minutě domácí poprvé vystřelili na branku Trytka, ale ten střelu chytil do náruče

Agresivita vyústila v červenou kartu pro Starého

Ve druhém poločase se fotbal trochu vytratil, přibylo osobních soubojů a následných faulů. V 63. minutě centroval Hrmo na Martínka a ten hlavou těsně přestřelil. V 70. minutě domácí centrovali z levé strany, Trytko centr podcenil a pro domácího Zlatníčka nebyl problém na zadní tyči zakončit, 1:3. Po této brance domácí vycítili šanci a snažili se přidat druhý gól, ale tentokrát Trytko včasným vyběhnutím šanci zneškodnil. V následujících minutách se hráči Přepeř snažili držet míč na svých kopačkách a dohrát v poklidu zápas. V 83. minutě našel Pěnička přesným centrem na malém vápně hlavu Martínka, ale jeho zakončení reflexivně vyrazil domácí brankář na roh. V 84. minutě opět domácí Starý předvedl nesmyslně ostrý faul na Hurta u postranní čáry, za což obdržel druhou žlutou a šel se po zásluze sprchovat.

 



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Věděli jsme, že nás čeká nepříjemný soupeř, který doma ještě neprohrál. Bylo to bojovné utkání, ale projevila se naše větší fotbalovost a zkušenost.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - D. Kliment [-] , M. Horáček [-] - M. Špilka [-] - L. Nevrlý [-] - V. Česenek [-] , J. Starý [-] , D. Tomášek [-] , L. Zlatníček [-] , J. Beneš [-] , R. Lupoměský [-] (55. J. France [-] )

FK Přepeře
P. Trytko [-] - F. Tokan [-] , P. Martínek [-] , V. Havlín [-] (64. J. Kubáček [-] ) , L. Pěnička [-] , J. Peškar [-] , O. Horák [-] , V. Hurt [-] , J. Hrmo [-] , M. Kupka [-] (86. M. Kvapil [-] ) , P. Tušer [-]

ŽK: 32. J. Starý , 66. L. Zlatníček , 75. J. Beneš - 38. O. Horák , 82. P. Tušer . ČK: 84. J. Starý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ďörď Mario - ŘEHÁČEK Lubomír, MIKLOVIČ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.