1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob vs. Bezděkov? Opět vyrovnaný boj, dva body brali hosté


Branky


0

Na těžkém terénu se hrál bojovný fotbal, který po remíze 1:1 dospěl do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezděkov tradičně zaspal začátek utkání

Ve vyrovnané bitvě začali lépe domácí, kteří chtěli napravit porážku z Oldřichova. A už ve třetí minutě se dostali do vedení. Na křižnou přihrávku z vlastní poloviny si na levé straně naběhl Rudolf, který prostřelil Barcala. Bezděkov se po čtvrt hodině zlepšil a srovnal hru. A ve 33. minutě i skóre. Po protiútoku se dostal k odražené střele Poláček a pěknou ranou vyrovnal.

Vinš vydržel na hřišti slabou čtvrthodinku

Po změně stran se hrál bojovný fotbal, k tomu přispěl i podmáčený terén. Vyložených šancí bylo jako šafránu, zápas tak dospěl do pokutových kopů. Opět se tak potvrdilo, že vzájemné zápasy těchto celků jsou prostě vyrovnané. V závěru pak jen zaujal domácí Vinš. Střídající hráč se dostal na hřiště v 78. minutě. Za šest minut dostal jednu žlutou a v trochu nervózním závěru pak v 89. druhou a musel předčasně do kabin.

Bezděkov byl na penalty šťastnější

Bonusový bod si z penaltové loterie odnesl Bezděkov, jelikož zaváhal jenom jeden hostující hráč. To domácí neproměnili hned dva pokutové kopy a museli se smířit s jednobodovým ziskem. Bezděkov si tak na jaře připsal už pět bodů. A to hrál oba zápasy na půdě soupeřů.



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Spokojenost není na místě, chtěli jsme vyhrát. Začátek patřil nám, Bezděkov srovnal po jediné kloudné střele. Pak už se více bojovalo, remíza ale odpovídala průběhu celého utkání."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Dva body jsou nadplán, ale myslím, že jsme si je zasloužili. Kluci tradičně prospali začátek, naštěstí se do poločasu podařilo vyrovnat. Jinak to ale bylo na těžkém terénu vyrovnané utkání. Zápasy s Hrobem mají podobný průběh."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - V. Tichý [-] , Z. Týma [-] (78. S. Vinš [-] ) , T. Hudský [-] , M. Vrábel [-] - P. Šural [-] , M. Severa [-] , M. Kozák [-] - M. Rudolf [-] , M. Vrba [-] , P. Pištora [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - M. Strýhal [-] (55. M. Adelt [-] ) , O. Čížek [-] , R. Jirásek [-] (78. P. Čermák [-] ) , L. Pištora [-] , M. Poláček [-] , P. Krása [-] , F. Hendrich [-] (84. T. Rubeš [-] ) , J. Svoboda [-] , O. Čaněk [-] , J. Řezníček [-]

ŽK: 43. P. Šural , 58. T. Hudský , 83. J. Mareš , 84. S. Vinš - 42. M. Poláček , 58. O. Čížek , 66. L. Pištora , 71. F. Hendrich . ČK: 89. S. Vinš .
Hráči zápasu: T. Hudský - M. Balcar , O. Čížek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ludvík Tomáš - VLAŠIČ Miroslav, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.