Kozly si ve Straškově "vychutnaly" druhou jarní desítku


Branky


14. A. Blažek , 19. A. Blažek , 45. A. Blažek , 60. A. Blažek , 65. A. Blažek , 68. A. Blažek , 72. L. Christoph (vl.) , 79. I. Cibulka , 84. M. Mikš , 85. M. Mikš
0

Poslední celek tabulky předvedl hodně odevzdaný výkon a potvrdil, že jarní část sezóny je pro něj jedna velká blamáž.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se drželi patnáct minut. Pak to přišlo

Fotbalisté Straškova nutně potřebovali tři body, aby odrazili Rovné, které porazilo České Kopisty. A nemohlo narazit na ideálnějšího soka. Poslední Kozly jsou se 7 body jasným sestupujícím. Na jaře se jim ale hrubě nedaří. Doposud nezískali jediný bod a to vše při hrozivém skóre 7:28! Domácí tak byli rozhodně favoritem. Motivací byl také fakt, že na podzim svěřenci trenéra Ladislava Bohuslava prohráli v Kozlech 2:3. Hosté drželi krok do 14. minuty, tedy do první trefy domácích. Straškov si do té doby stejně vytvořil tři šance, gólový účet načal Aleš Blažek. Ten stihl do poločasu rychlý hattrick (trefil se ještě v 19. a 45. minutě) a do kabin se šlo za zaslouženého vedení domácích 3:0.

Blažek dál koncertoval, druhá potupa byla na světě

Druhý poločas přinesl ještě větší převahu domácích fotbalistů. Kozly nenašly morální síly na odpor a musel strpět další debakl. Další dvě trefy přidal opět Aleš Blažek, pátým zásahem zvyšoval v 65. minutě na 5:0. Pak si dal vlastní branku Christoph, v 79. minutě dával Cibulka už na 7:0. V posledních šesti minutách se Straškkov trefil ještě třikrát. Dva zářezy na svou střeleckou pažbu získal střídající Mikš a svou šestou brankou v zápase uzavřel na konečných a pro hosty potupných 10:0 opět Aleš Blažek. Domácím tak vyšla nastolená taktika. Straškov hrál hlavně po stranách, pak následoval centr do vápna a rychlé zakončení. Straškov si tak podržel 11. místo a na Rovné má stále pětibodový náskok. Kozly zůstávají beznadějně poslední. V dalším kole jedou Kozly do Českých Kopist, Straškov zavítá do Lukavce.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér TJ Straškov: "Před utkáním panovala určitá nervozita. Přeci jen soupeři o nic nešlo a mohl hrát uvolněně. Patnáct minut se Kozly držely, po první brance odpadly. Dařila se nám kombinace, padaly pěkné branky. Naše výhra mohla být daleko vyšší."

FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "Utkání jsme vlastně odehráli z nutnosti. Všem je jasné, že padáme do okresní soutěže. Nechali jsme hrát naše nahrádníky, zápas jsme pojali v přátelském duchu. Velký respekt zaslouží hlavní sudí. Byla to dáma a odpískala to noblesně. Výsledek je přiměřený k momentálnímu stavu našeho mužstva."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Váňová Nikola - HUSAR Vladislav, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.