Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice herně nezklamaly, body ale zůstaly v Pokraticích


0

Domácí Sokol potvrdil roli favorita a porazil poslední celek tabulky 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trenér byl s první půli spokojenější

Pokratice předváděly lepší fotbal rozhodně v prvním poločase. A po čtvrt hodině přišla zasloužená odměna. Po autovém vhazování domácí předvedli po levé straně rychlý přechod do útoku. Míč se z brankové čáry dostal zpět na vápno. Tam číhal Kolomazník a střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu. Hostovice však nesložily zbraně a brzy vyrovnaly. O jedinou trefu nováčka soutěže se postaral Gajdoš. Jenže svěřenci Michala Slabého přispěchali s rychlou odpovědí. Na vrcholu velkého vápna dobře zakombinovali a vyřešili situaci tři na dva. Míč propadl ke Smetanovi a ten prostřelil Koželuha.

Třetí trefa domácí až příliš uklidnila

Nástup do druhého dějství měly lepší Pokratice. Velmi brzy totiž přišel třetí gól. Ten měl na svědomí Kolomazník, asi nejlepší hráč zápasu. V tomto případě se prezentoval pěknou střelou, která zapadla ke vzdálenější tyči. Domácí měli v zádech dvoubrankový náskok, nikam se nehrnuli a ubrali na tempu. Hostovice srdnatě bojovaly a utkání nezabalily. Ale sobotní utkání už nijak nezdramatizovaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Hlavně v prvním poločase kluci plnili pokyny a hráli dobře. Po třetí brance se až příliš uklidnili a utkání prakticky jen dohráli. Musím ale pochválit soupeře, který u nás zanechal velmi dobrý dojem. Ani za stavu 3:1 utkání nezabalil a bojoval až do konce."

SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Herně jsme nepropadli a byli důstojným soupeřem pro domácí. Bohužel selháváme v rozhodujících momentech. Zatímco Pokratice své šance využily, my nikoliv. Prostě chybí hráč, který by ty dvě, nebo tři šance za zápas proměnil."



Sestavy


TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - P. Chvála [-] (84. L. Špic [-] ) , M. Vlašič [-] , O. Dufek [-] , M. Novák [-] , T. Kocman [-] - F. Smetana [-] , J. Bergmann [-] (80. M. Loula [-] ) , P. Kolomazník [-] , T. Keller [-] (74. R. Knop [-] ) - A. Rondoš [-] (88. O. Rondoš [-] )

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - D. Bude [-] , V. Hodek [-] (71. F. Harciník [-] ) , J. Dvořák [-] - J. Pokorný [-] (71. M. Šimáček [-] ) , T. Štorc [-] , J. Langer [-] , M. Křesánek [-] , P. Sibal [-] (46. M. Tovara [-] ) - M. Gajdoš [-] (83. V. Fajt [-] ) , J. Štolba [-]

ŽK: 32. J. Bergmann , 65. T. Kocman , 88. L. Špic - 32. P. Sibal .
Hráči zápasu: J. Bergmann , P. Kolomazník - M. Gajdoš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.