Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice vyhořely! Poslední Hostovice jim daly pořádnou lekci


0

Lovosická rezerva schytala na hřišti posledního týmu debakl 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohla taktika, začaly hrát z kopce

Před vzájemným utkáním byl mezi oběma celky rozdíl 22 bodů. Jenže domácí vlétly na favorita ve velkém stylu. Po několika minutách Gajdoš obešel jednoho z lovosických beků a střelou na zadní tyč nedal Šafránkovi šanci. Hosté kupili obrovské chyby, chyběla jim bojovnost a nasazení. Ve 13. minutě už to bylo 2:0, když se hlavou po trestném kopu trefil Štolba. V 25. minutě se prosadil opět Gajdoš. Báječný poločas pro Hostovice uzavřel ve 45. minutě Křesánek, který propálil Šafránka střelou k tyči.

Lovosice prostřídaly, zázrak se nekonal

Po změně stran hrály z kopce Lovosice a hra se vyrovnala. Jenže jako hosté otevřely hru, tak je Hostovice trestaly z rychlých protiútoků. Druhou trefu v utkání přidal Štolba, v 87. minutě pak završil hattrick a skóre na konečných 6:2 Gajdoš. Za hosty pouze snižoval Macháček a v 72. minutě krásnou střelou Walter. Jinak to ale byla pro Lovosice velmi nepovedená sobota, naopak domácí ještě mohou pomýšlet teoreticky na záchranu.



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Samozřejmě jsme spokojeni. Asi nás soupeř podcenil, v obraně dělal obrovské chyby. Kluci konečně stříleli, taky nám pomohlo, že jsme hráli první půli z kopce. Vždy totiž začínáme do kopce. Všechny branky byly hezké, nebyla to žádná náhoda."

ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Ostudný výkon! Ještě teď nechápu, co se vlastně stalo. Odevzdat body poslednímu a ještě po takovém průběhu. To se jen tak nevidí. Chyběla nám bojovnost, nasazení. Nefungoval střed obrany, záloha, prostě nic. Zřejmě jsme na začátku soupeře podcenili. A to jsem myslel, že už mě nic nepřekvapí."



Sestavy


SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - D. Bude [-] (67. M. Šimáček [-] ) , V. Hodek [-] (46. J. Pokorný [-] ) , J. Dvořák [-] - M. Tovara [-] , P. Sibal [-] , J. Langer [-] , M. Křesánek [-] (87. F. Harciník [-] ) - M. Gajdoš [-] , J. Štolba [-] , T. Štorc [-]

ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - J. Hušek [-] - M. Klouček [-] (46. J. Drbal [-] ) , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , V. Krpeš [-] (46. B. Baborák [-] ) , R. Espinosa [-] (65. R. Trekoval [-] ) , M. Walter [-] , M. Macháček [-] , M. Kočina [-] , J. Kovařík [-] (46. L. Klement [-] )

Hráči zápasu: J. Štolba , M. Gajdoš - M. Walter .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trutnovský Jiří - DVORSKÝ Vojtěch, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.