Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libouchec splnil roli favorita a porazil Hostovice


0

Hosté herně nezklamali, ale přesto prohráli 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé zásahy domácích

Favorit byl jasný. Libouchec na jaře chytil dobrou formu a pomalu stoupá v tabulce. To Hostovice se i přes sympatické výkony nedokázaly odlepit ze dna tabulky a jejich šance na záchranu jsou jen v oblasti teorie. Na podzim doma Hostovice s Libouchcem prohrály 0:3. A historie se opakovala. Domácím hodně pomohl výborný úvod. Velmi brzy se za obranu dostal Josef Černohorský a svůj nájezd proměnil. Hosté znervózněli a Libouchec praktikoval takový fotbal, který mu prostě vyhovoval. Navíc po půl hodině hry se opět dostal k míči Černohorský a i podruhé prostřelil Koželuha. Domácí po celý zápas držel mladý brankář Pluhař, který se hlavně blýskl po perfektně zahraném přímém kopu. Domácí gólman ale předvedl neméně povedený zákrok. Za stavu 2:0 se také odcházelo do kabin.

Není Černohorský, jako Černohorský

Po změně stran pak přišla rychle třetí domácí branka. Tentokráte se prosadil Radek Němeček. Hráč 19. kola neměl s Koželuhem problémy a zápas se tak definitivně rozhodl. Pak se do hry dostal Černohorský. Ale Arnošt, hájící barvy Hostovic. Za půl hodiny pobytu na hřišti se i vypracoval tři slibné šance. Ale ani z jednoho gólového mráčku prostě nezapršelo. Libouchec je tak šestý a pomalu pošilhává po medailových příčkách. Vždyť na třetí Lovosice ztrácí pět bodů. To Hostovice jsou logicky stále poslední a jejich situace se nelepší. V dalším kole hraje Libouchec těžký duel na půdě první Brné, Hostovice zase doma hostí Rumburk.



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Pomohl nám úvod, kdy jsme dali velmi rychle branku. Hostovice tam něco měly, ale myslím si, že jsme byli lepší. Po půl hodině hry dal Černohorský druhý gól a my si zbytek pohlídali."

SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér Pronako Hostovice: "Nedáváme šance! To nás prostě provází celou sezónu. Ač jsem hráče upozorňoval na Cernohorského, tento gólový hráč nám dal dvě branky. Po změně stran jsem tam měly nějaké příležitosti, ale domácím zachytal dobře brankář Pluhař."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - R. Němeček [-] (79. L. Martinů [-] ) , J. Černohorský [-] (49. R. Král [-] ) , V. Slavka [-] , J. Novák [-] , T. Palaščák [-] (52. D. Kodet [-] ) , R. Wild [-] , J. Studený [-] (46. V. Balog [-] ) , M. Hejna [-] , M. Hammer [-] , L. Kučera [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - D. Bude [-] (78. V. Fajt [-] ) , V. Hodek [-] , J. Dvořák [-] - M. Křesánek [-] , M. Novák [-] (63. A. Černohorský [-] ) , P. Sibal [-] , J. Langer [-] - T. Štorc [-] (85. R. Stehlík [-] ) , J. Štolba [-] , M. Gajdoš [-] -

ŽK: 68. J. Novák - 77. J. Dvořák .
Hráči zápasu: T. Pluhař , J. Černohorský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Materna Jiří - DOUBEK Tomáš, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.