Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk nezvládl závěr a z Hostovic veze pouze bod


Branky


0

Poslední tým tabulky sice prohrával 1:3, ale díky skvělému finiši vybojoval dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra na tři obránce? Domácí se s tím nemohli srovnat

Situace posledních Hostovic není růžová, nováček soutěže je jednou nohou zpět v I.B třídě. Rumburk v minulém kole vyhrál derby ve Velkém Šenově a ukončil poměrně dlouhou sérii porážek. Na podzim doma vyhrál Rumburk 2:0 a byl i díky postavení v tabulce papírovým favoritem. Trenér domácích Jan Deutsch postrádal jednoho ze stoperů, Hostovice si tak vyzkoušely hru jen se třemi obránci. Ale v prvním poločase jim to vůbec nešlo. I hosté se přeci jen dlouho rozkoukávali, na druhou stranu ale přebrali iniciativu a vytvořili si v první půli několik šancí. Hostovice však držel nad vodou brankář Koželuh. Tři minuty před koncem se ale skóre přeci jen změnilo. A míč zaslouženě skončil v domácí síti. Po hrubce domácích se k míči dostal Chlada a po jeho centru se hlavou prosadil Demeter. Rumburk si tak do kabin nesl těsný náskok 1:0.

Po třetí brance Rumburk nezvládl závěr

Po příchodu z kabin začal lépe Rumburk. V roli asistenta se opět představil Chlada a po jeho nahrávce nedal brankáři šanci Michalína. Jenže pak začali hosté hrát příliš "profesorsky" a Hostovice toho dokázaly využít. Kontaktní trefu obstaral mladý, ale dobře hrající útočník Gajdoš. Domácím však euforie z gólu vydržela tři minuty. Po nádherné akci se do koncovky dostal Šebora a vrátil Rumburku dvoubrankový náskok. Jenže za stavu 3:1 nezvolil Rumburk ideální taktiku jak dohrát zápas. Místo toho, aby držel míč na kopačkách a nikam nespěchal, tak se pouštěl do nesmyslných kombinací a někdy až bezhlavého útoku. A to byla voda na domácí mlýn. Na 2:3 snížil v 77. minutě opět Gajdoš, který překonal Dvořáka krásnou trefou z přímého kopu. A za čtyři minuty bylo vyrovnáno. Křesánek zatočil míč z rohového kopu přímo do branky, kde míč vyrazil Dvořák. Rumburk podnikl rychlý protiútok, jenže je zastavil hvizd rozhodčího. Ten nakonec ukázal na středový kruh, jelikož na popud asistenta, který viděl míč za brankovou čáru, uznal gól na 3:3. Hosté tuto situaci neunesli a navíc přišli za kritiku o vyloučeného Šeboru. Rumburk pak dohrál utkání v křeči a mohl být rád, že mu Hostovice nedaly čtvrtý gól.

Penalty pro Hostovice

V penaltové loterii měly více štěstí Hostovice, které zvítězily 5:4. Za hosty proměnili Stankovič, Zima, Hejl a Havel. Bohužel neúspěšným exekutorem se stal Trégr. Rumburk tak v tabulce drží osmé místo, Hostovice jsou poslední. O víkendu hostí Rumburk první Brnou, kde na jaře předvedl velmi dobrý výkon. Hostovice se představí ve Velkém Šenově, kde bude k vidění zápas dvou posledních celků tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "První poločas nebyl dobrý, kluci při změně rozestavení nějak nevěděli, jak mají hrát. Hodně nás podržel brankář. Za stavu 1:3 se najednou naši vyhecovali, byli lepší a vyrovnali. V penaltách je to loterie. Podle mě zasloužená remíza, za druhou půli musím kluky za výkon pochválit."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Remíza je pro mě+ velké zklamání. Posledních deset minut za stavu 3:1 přišla absolutní nedisciplinovanost jednotlivých hráčů. A ta nakonec vedla k nerozhodnému výsledku."



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - J. Dvořák [-] - F. Harciník [-] (77. R. Stehlík [-] ) , A. Černohorský [-] , M. Křesánek [-] , M. Novák [-] , P. Sibal [-] , J. Langer [-] - T. Štorc [-] , J. Štolba [-] , M. Gajdoš [-]

FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Chlada [-] , M. Demeter [-] , P. Havel [-] , J. Hejl [-] , P. Michalina [-] (73. M. Matulík [-] ) , J. Šebora [-] , T. Stankovič [-] , A. Zima [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 41. T. Štorc - 38. L. Pokorný , 76. A. Zima , 85. P. Havel . ČK: 82. J. Šebora .
Hráči zápasu: J. Koželuh , J. Štolba , M. Gajdoš - J. Dvořák , A. Zima .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - ŠIFALDA Dominik, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.