3:1
(0:0)
70. P. Gaher
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby, které vyhrálo Jílové, svou kvalitou zklamalo


Branky


52. M. Just , 56. D. Kurty , 93. V. Michl - 70. P. Gaher
0

Junior Děčín po parádním vstupu do jarní části prohrál třetí z posledních čtyř utkání.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vosecký udržel domácí naděje

Souboj dvou týmů, jenž od sebe dělí opravdu pár set metrů, mělo o zápletku postaráno. Jílové i Děčín patří ke špičce I.A třídy, hráči se mezi sebou dobře znají a třeba Drahoňovský a Florián, hrající za Děčín, ještě na podzim působili právě v Jílovém. Podzimní zápas vyšel lépe fotbalistům Junioru, kteří v útočně laděném utkání zvítězili 4:3. Na dobře připraveném trávníku se hrál vyrovnaný fotbal. Spíše se bojovalo a fotbalové krásy na hřišti zase tak moc nebylo. Hosté si v prvních 45 minutách vytvořili dvě obrovské šance. Ve 20. minutě po pěkné akci Bílka s Drahoňovským měl gól na kopačce Murdych. Toho ale výborně vychytal brankář Vosecký. Ve 37. minutě se celá situace opakovala, ale Vosecký byl znovu na místě. Jílové nepředvedlo dobrý poločas, bylo hodně nervózní a hodně kazilo.

Jílové dalo Děčínu lekci z produktivity

Po změně stran domácí zlepšili svou hru a velmi brzo otevřeli skóre. V 52. minutě chyboval ve zpracování stoper Folprecht a jeho minule tvrdě potrestal Just. A za čtyři minuty bylo pro Junior ještě více zle. Na dlouhou přihrávku za obranu si naběhl Kurty a překonal Smutného. Pro druhého nejlepšího střelce Jílového utkání skončilo v 59. minutě, kdy musel kvůli zranění odstoupit. Dvacet minut před koncem se Děčín dočkal kontaktní trefy. K trestnému kopu se postavil Gaher a Vosecký byl bez šance. Pak se děčínská lavička zlobila na rozhodčího, který podle nich neodpískal ve vápně faul na Floriána. V závěru duelu vsadil Děčín vše na jednu kartu a otevřel hru. Vyrovnání se nedočkal, navíc v 93. minutě přidal Vlastimil Michl pojistku na domácí vítězství. Jílové tak udrželo druhé místo a v dalším kole jede do Velkého Března. Děčínský Junior je pátý a na Jílové ztrácí už sedm bodů. O víkendu hraje doma, kdy přivítá na jaře dobře hrající Libouchec.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Za vítězství v derby jsem moc rád. Po fotbalové stránce to nebylo tak pěkné utkání jako s Brnou, ale spíše bojovné. První poločas nebyl z naší strany ideální, byli jsme zbytečně nervozní a hodně kazili. Do druhé půle soupeř nastoupil poměrně vlažně a my toho využili ke vstřelení dvou branek. Celkově si myslím, že rozhodla hlavně produktivita našeho celku. Hosté měli v první půli dvě šance, zejména ta Murdycha byla stoprocentní. Kdyby to skončilo brankou, možná by se utkání vyvíjelo jinak. Konečně jsme ale taky měli trošku štěstí a v bráně Voseckého, který nás podržel. Negativem je zranění Dana Kurtyho, který nám bude pro příští zápasy chybět. Kluky bych pochválil hlavně za bojovnost, odmakali to.!

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Utkání moc fotbalové krásy nepobralo, spíše se bojovalo. V první půli jsme měli dát dvě branky, tohle bylo klíčové. Po změně stran domácí využili dvě chyby naší obrany a nakonec asi vyhráli zaslouženě."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Červenka [-] , T. Reichelt [-] , T. Kořínek [-] , S. Malowanyj [-] , V. Michl [-] - T. Feledi [-] , A. Čermák [-] , D. Kurty [-] (59. M. Horyna [-] ) - M. Just [-] (87. M. Knotek [-] ) , J. Kolář [-] (46. T. Farkaš [-] )

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Florián [-] , J. Folprecht [-] , Z. Michalec [-] , M. Stach [-] (66. D. Čapek [-] ) - J. Šmalcl [-] , P. Gaher [-] , J. Beneš [-] , J. Drahoňovský [-] - V. Bílek [-] , J. Murdych [-]

ŽK: 62. M. Horyna - 56. J. Florián , 56. J. Folprecht , 75. J. Drahoňovský , 90. P. Gaher .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svoboda Evžen - BLÁHA Svatopluk, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.