Nová Ves přehrála Boršov


Branky


1

Domácí hráči povzbuzeni úspěchem v Temelíně chtěli obrat o body i vedoucí Novou Ves. Ta se ale ukázala v dobrém světle, vyhrála o tři branky a opět odskočila svým pronásledovatelům. Zaskvěl se Procházka, autor dvou branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová Ves šance proměnila, Boršov nikoliv

Již bylo zmíněno, že Boršov si v minulém kole vyšlápl na do té doby výborný Temelín, jenže do do dnešního utkání nastupoval ve velmi okleštěné sestavě. Z různých důvodů chyběli oba Češkové, Gruber i Šefčík. To hosté nastoupili v optimální sestavě a na jejich hře to bylo i znát. Hlavním rozhodčím byl delegován Aleš Brejník, jenž první poločas karty nerozdával, ani nemohl, zapomněl je v šatně a dle hostů některé zákroky po kartách rozhodně „volaly“. Nicméně již ve 13. minutě přišel krásný fotbalový moment, když si pro odražený míč možná deset metrů za pokutovým územím došel Janeček a levou nohou vyslal nechytatelnou pumelici, která skončila přesně pod břevnem – 0:1. Hosté místo toho, aby se uklidnili, ukázali ve svých obranných řadách pár mezer. Jenže ani dva boršovští hráči osamoceni v pokutovém území se proti Pavlovi prosadit nedokázali, když ani netrefili branku. Poté se dvěma nebezpečnými střelami prezentoval Neumann mladší. Důležitý moment utkání přišel těsně před přestávkou. Po standardní situaci se totiž prosadil hostující Procházka, který nejprve trefil břevno, ale poté hlavou dorazil míc do prázdné branky – 0:2. 

Procházka upravil na konečných 0:3

Gól do šatny domácím nepomohl a i druhý poločas byla lepším týmem Nová Ves. Nebezpečný Procházka se řítil sám na Machatu, udělal mu kličku a když již střílel do odkryté branky. Jeden z boršovských obránců ale tentokrát ještě uhasil situaci včasným skluzem. Jenže v 73. minutě nepřesně rozehrával Machata, který našel pouze Procházku. Ten po kličce obránci s přehledem zakončil a zvýšil již na tři nula. Dvougólový střelec zápasu odehrál s Boršovem velmi dobrý zápas. Boršov tak v oslabené sestavě nestačil na Novou Ves, která další kolo hostí Mladé a může se hodně přiblížit vítězství v OP.



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): Kluci splnili vše, co jsme si před utkáním řekli. Když už šance domácích přišla, vyřešil ji Franta Pavlů v bráně. Opravdu kluky musím pochválit, všechny do jednoho. Za góly bych pak vyzdvihl Procházku a Janečka.



Počet diváků: 222. Rozhodčí: Brejník Aleš - STACH Josef, CHURÁŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2016 08:43
To co předvedli rozhodčí s vedením Boršova, bylo naprosto trapné. dostali trojku a mužou dále podplácet rozhodčí. Jinak pane Fraňku, chtělo by se to zamyslet, hrajeme okres a ten by měl být především pro zabávu