Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním přinesl kanonádu N. Vsi


0

Na Borek zajížděl lídr soutěže a na trápící domácí tak nečekalo nic lehkého. Samotné utkání ukázalo, v jakém rozpoložení se oba týmy momentálně nacházejí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pověstného bůra stihli hosté již za první poločas!

Borek prochází obrovskou výsledkovou krizí a možná nastupoval k zápasu i s jistými obavami. Nová Ves uhrála v minulém kole důležitý bod s Mladým a i bez brankářské jedničky Pavla (zastoupil ho Kolafa) byla jednoznačným favoritem zápasu. Svoji roli naplňovala hned od začátku utkání. v 16. minutě obral o míč obránce Borku Procházka a potvrdil svoji střeleckou formu, když levou nohou překonal Pytla v brance Borku – 0:1. O chvíli později dobře zakombinovali na levé straně Kohout s Holým a první jmenovaný vykoupal Pytla podruhé – 0:2. Již na tři nula dával z pohledu hostů Brožka, který byl trestuhodně osamocený na hranici značky pro pokutové kopy. Ten stejný hráč byl i u čtvrté branky. Krásným centrem ho našel Neumann a Brožka hlavou v klidu zavěsil – 0:4. A do přestávky ještě zkompletovali hosté bůra. Tentokrát Holzer dobře vyjel po své pravé straně, přihrávkou za obranu vybídl Procházku a ten se střelecky vyrovnal svému parťákovi z útoku – 0:5.

Hosté se nakonec zastavili na osmi brankách

Přestože hosté ve druhém poločase prostřídali sestavu, přidali ještě tři góly.  V 59. minutě dával Neumann již na 6:0 z pohledu Nové Vsi, který využil dobré zpětné přihrávky. Hráči Borku se zmohli pouze na jednu střelu, která orazítkovala tyč Kolafovy branky. A tak přidali další gól hosté, konkrétně střídající Hlaváč0:7. Poslední hřebíček do rakve domácích zabil ve výborné formě hrající Procházka - 0:8. Byl to jeho již patnáctý gól v sezóně a svede tak boj o korunu krále střelců s boršovským Píchou a Pokorným.    



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): V krásném areálu jsme odehráli kvalitní zápas, kluci si dobře zahráli i si zastříleli. Nejvíce se činil Procházka, ale chtěl bych poděkovat i brankáři Kolafovi, který nám šel při vyloučení Pavla pomoci. Na hostech bylo velmi sympatické to, že se snažili hrát až do konce kombinační fotbal.



Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - L. Kolouch [-] , J. Litvan [-] - K. Krupka [-] (80. D. Janíček [-] ) , Z. Kastl [-] - T. Tengl [-] , J. Turek [-] - M. Londin [-] (66. J. Svatoš [-] ) , L. Kantor [-] , M. Šulista [-] (59. F. Jiřík [-] ) , J. Endlicher [-]

TJ Nová Ves u ČB
R. Kolafa [-] - J. Kohout [-] (46. M. Vávra [-] ) , E. Janeček [-] , P. Boháč [-] , D. Holzer [-] (59. V. Neumann st. [-] ) - P. Janovský [-] , B. Češka [-] , Z. Holý [-] - V. Brožka [-] (55. P. Lexa [-] ) - V. Neumann ml. [-] , R. Procházka [-] (86. F. Hlaváč [-] )

Hráči zápasu: T. Tengl - R. Kolafa , R. Procházka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BENÝŠEK Radek (N), KUKAČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.