3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:15

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves doma nezaváhala


Branky


0

Temelín nepřijel na půdu lídra tabulky OP s oslnivou formou, což ukázal i samotný zápas. Přestože domácí nehráli svůj nejlepší fotbal, zvítězili tříbrankovým rozdílem. Jednou se trefil i střelec posledních týdnů Procházka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Procházka s Boháčem skórovali za Novou Ves

Nová Ves se veze na vlně euforie, což chtěla potvrdit i v zápase s Temelínem. Pro hosty se opakuje situace z podzimu. Začátek vynikající a postupně přichází jedna prohra za druhou. Před slušnou návštěvou otevřel skóre utkání Procházka, který pokračoval ve výkonech z posledních zápasů. U jeho gólu bylo jasně vidět jeho sebevědomí, když si narazil míč s Brožkou a levou nohou parádně vymetl šibenici Cihlovy svatyně – 1:0. Ve 29. minutě vedli domácí již o dvě branky. Procházka zahrával rohový kop a na přední tyči zcela osamocený Boháč neměl problém zakončit – 2:0. Střelec druhé branky Nové Vsi byl v utkání výraznou postavou, když neprohrál snad jedinou hlavu. Temelínští fotbalisté se sice snažili, ale pro Pavla v brance domácích velké nebezpečí nepředstavovali. 

Domácí si výhru v pohodě uhlídali

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a domácí mohli v klidu vystřídat všechny hráče, kteří byli na lavičce náhradníků připraveni k utkání. A jeden z nich se dokázal prosadit i gólově.  Ještě před tím však mohl navýšit vedení Nové Vsi opět Procházky. Při jeho hlavičkovém pokusu měl téměř odkrytou celou branku, ale trefil pouze na brankové čáře stojícího obránce Temelína a celá situace skončila pouze rohovým kopem. Procházka byl u všeho podstatného. V 61. minutě centroval z brankové čáry míč, který přeletěl Cihlu a pro Šejbu již nebyl problém trefit prázdnou branku – 3:0. Jedinou střelu hostů zpoza vápna chytil brankář Pavel. Potvrdit pozici nejlepšího celku Okresního přeboru bude mít Nová Ves možnost v dalším kole na hřišti Hluboké B. 



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
F. Pavel [-] - J. Kohout [-] , E. Janeček [-] , P. Boháč [-] , D. Holzer [-] - P. Janovský [-] , B. Češka [-] , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] - V. Brožka [-] , R. Procházka [-] -

TJ Slavoj Temelín
M. Pojer [-] , P. Mach [-] , A. Kotlár [-] - J. Pešek [-] , P. Vornay [-] - L. Říha [-] - J. Pícha [-] , M. Nýdl [-] , P. Hasil [-] , F. Mrkvička [-] , O. Cihla [-]

Hráči zápasu: P. Boháč .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.