Tišice ani v posledním kole nezaváhaly


Branky


5. J. Dokoupil , 25. T. Prejzek (p.) , 87. J. Toman , 89. J. Dokoupil , 90. L. Pochman - 18. J. Hovorka (p.)
0

Ani fotbalisté Obříství nedokázali najít recept na suverénní Tišice a domácím se tak povedlo po výhře 5:1 sezónou projít bez jediné prohry v normální hrací době. Bilance 25 výher a 5 remíz hovoří za vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na každé straně jedna proměněná penalta

Početná divácká kulisa si nenechala ujít tišické oslavy postupu do krajské soutěže. Ještě před tím ale domácí chtěli zvládnout zápas proti houževnatému Obříství a uzavřít tak nesmírně podařenou sezónu. K tomu jim pomohli hosté hned v 5. minutě, kdy po přízemním centru Dokoupila vyslal obránce Hašourek nádherný rotovaný odkop přímo do šibenice vlastního brankáře. 1:0. Hosté ale nepřijeli jen bránit a ve 13. minutě se pěknou střelou prezentoval Hovorka. Stejný hráč byl o pět minut daleko úspěšnější – to se totiž po faulu ve vápně kopala penalta a jmenovaný ji s přehledem proměnil. 1:1. Ve 25. minutě dostali stejnou výhodu také domácí - tentokrát se po zákroku na Laudu k exekuci pokutového kopu postavil Prejzek a ani on se nemýlil. 2:1. Tišičtí i nadále kombinovali a hosté se prezentovali svou pozornou defenzivní hrou, ze které však vyráželi k nebezpečným brejkům. V závěru poločasu šel opět Prejzek sám na gólmana, ten jeho snahu o blafák částečně vystihl a vracející se obránce odvrátil míč do bezpečí. Po první půli tak Tišice vedly 2:1.

 

 

 

Definitivní rozhodnutí až v úplném závěru

Druhý poločas začal stejně, jako skončil ten první - držením míče domácích a pozornou obranou hostí. Na trávníku příliš živo nebylo a za zaznamenání stojí snad jen Tomanem nastřelená pravá tyč a Hádkův zákrok proti pěkné střele Tichoty. Brankostroj se rozjel nanovo až v poslední pětiminutovce zápasu, kdy už byl na hřišti i hostující předseda Kohout. V 87. minutě se po pěkné akci Laudy prosadil Toman a zvýšil na 3:1. Hosté jako by po tomto zásahu úplně ztratili koncentraci a motivaci, čehož využil Dokoupil v 89. minutě a upravil na 4:1. Za další minutu se po průniku a střele Dokoupila balón dostal až ke střídajícímu Pochmanovi a ten se hlavou uzavřel účet zápasu i celé sezóny na 5:1. Po zápase následovaly bouřlivé oslavy postupu, které si můžete prohlédnout ve fotogalerii. Tišicím gratulujeme k postupu a přejeme hodně štěstí v I.B třídě!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Sezónu jsme chtěli uzavřít bez porážky a to se podařilo. Cíl, který jsme si dali, se podařilo splnit a poděkování patří hráčům, funkcionářům, obci a vůbec všem, kteří se okolo tišického fotbalu motají. Teď nás čeká nová výzva a těšíme se na další sezónu

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Se soutěžním ročníkem jsme se chtěli rozloučit co nejlépe. I když výsledek tomu nenapovídá, tak v našich řadách zavládla spokojenost. Celý zápas kluci poctivě bránili a pak přišly poslední 3 minuty zápasu a 3 branky domácích. Ty kluci vůbec nezvládli a znehodnotili tak trochu svůj výkon. Velký vliv mělo nucené střídání Berana (zranění) a v závěru dostali svou šanci i náhradní brankař Novák v útoku a předseda klubu Kohout v záloze. S výkonem mužstva jsem ale i přes tento výsledek velice spokojen.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: MOŠKO Jan - VÍTOVEC Michal (N), RUDIŠAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.