Kroučová se v závěru musela strachovat v Čisté o výsledek


Branky


0

Osm branek viděli diváci v Čisté, ale hokejové skóre jim radost neudělalo. Jejich přiznivci podlehli po napínavém závěru první Kroučové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil hostům, kteří si vysokým napadáním a aktivní hrou s balónem připravovali jednu šanci za druhou. Nejprve šel sám na gólmana Trkal, který ale těsně minul a o chvíli později ho napodobil Husák. Ve 14 minutě už se hostům podařilo vstřelit gól. Po nedůrazném odkopu domácí obrany poslal krásný centr Škuthan kterým našel přesně Trkala a ten z první napálil míč pod břevno 0:1. O 7 minut později se akce opakovala, jen centrujicím hráčem byl Husák a zakončoval Vajnar, 0:2 pro hosty. Domácí v prvním poločase hrozili jen z ojedinělých protiútoků, standardních situací a dlouhých autů. Z jednoho takového se prosadil Votroubek 1:2, který pohotovou střelou překonal Tomeše. Do konce prvního poločasu se ještě prosadil hostující Husák po krásné individuální akci střelou přes obránce, 1:3.

Dramatický závěr utkání

Ve druhém poločase se obraz hry změnil. Domácím se podařilo vyrovnat hru a hrozili z dlouhých nakopávaných balónů. Ty dělaly v kombinaci s nepříznivými povětrnostními podmínkami hostující obraně problémy. Ve 49. minutě se po nedorozumění mezi Tomešem a Raisem podařilo snížit Stárkovi na 2:3. Jeho gól odmávala pomezní Kosová, která správně viděla, že míč přešel celým objemem brankovou čáru.

Od té doby se hromadilo spoustu chyb a herních nepřesností na obou stranách. V 81. minutě byl faulován Vajnar takřka 25 metrů od domácí svatyně. K balonu se postavil Kovačik a nechytatelnou ránou přímo do šibenice nedal Kratochvílovi šanci, 2:4. Konec zápasu byl ještě velice dramatický, když nejdříve snížil Votroubek svoji druhou brankou v zápase na 3:4. Čistá se pak vrhla za vyrovnáním, ale její chybu v rozehrávce v poslední minutě potrestal Husák, který pojistil pátou brankou tři body pro Kroučovou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Kroučová
Jan Kováčik: Zápas se pro nás vyvíjel velice dobře. Brzy jsme vedli 2:0 a byli lepším týmem. Z ojedinělé šance se domácím podařilo snížit. Což nás nerozhodilo a náskok jsme opět zvýšili na rozdíl dvou gólů. Ve druhém poločase už se nám nedařilo hrát svoji hru a zbytečnými chybami jsme soupeře pustili do hry. S blížícím se koncem domácí více otevřeli obranu a nám se podařilo ještě dvakrát skórovat. Výkon ve druhém poločase už nebyl podle našich předsta, ale důležité jsou tři body.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - SEDLÁČEK Petr, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.