Šanovu se nepodařilo ubránit svatyni až do konce utkání


Branky


0

Přestože domácím chyběli klíčoví hráči jako je M. Malý a M. Blecha, sehráli se Sýkořicí vyrovnanou partii. Ovšem inkasování gólů se nakonec nevyhnuli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejen první poločas se nesl v duchu dobývání svatyně domácích. Šanov se rozhodl urputně bránit, což se jim i dařilo. Hosté si sice vytvořili i tutové šance, ale ty jim zlikvidoval skvělý L. Sekyra v bráně. Přestože Sýkořice neustále tlačila, Šanovským se dařilo kouskovat hru a odkopávat balóny dostatečně daleko. První půle tedy skončila bez branek 0:0.

Druhá část utkání se nesla v podobném duchu, ale nakonec se hostům podařilo protlačit dva góly. V 80. minutě perfektně přihrával mezi penaltu a velké vápno Novotný, kde Kotchera z voleje uklízel na zadní tyč, 0:1. V 90. minutě po centru Slabýho zavěsil hlavou Linc a upravil tak skóre na konečných 0:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jan Šika: Sýkořice byla fotbalovější, naši kluci byli zatažení a převážně se bránili. Na to v jakém jsme byli složení to, ale kluci odmakali. Bojovnost, nasazení, to se mi líbilo. Už jsme smířený se sestupem, beru to tak jak to je. Ještě bych rád vychválil Jardu Slabýho, kterého vystřídali v druhém poločase a velmi oživil hru, protože jinak byla Sýkořice bez nápadu. Dal hře řád, pěkně jim to sklepával a běhal jako za mlada.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠIKA Jan (N), KREJČÍK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.