Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes jednoznačný výsledek bylo utkání vyrovnané


0

Jen za převahu se body ve fotbale nerozdávají. Přesvědčila se o tom v 19. kole III. třídy i Čistá, které sice hostující Srbeč po poločasu zmáčkla, ale ta dokázala náskok z první pětačtyřicetiminutovky přesto udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli lepším týmem hosté. V 7. minutě otevřel z trestného kopu skóre Voborník, 0:1. Domácí si to však nechali líbit pouhé tři minuty, kdy srovnal Votroubek na 1:1. Na konci první poloviny přidal Sokol Srbeč ještě dva góly. Ve 41. minutě skóroval po přihrávce Voborníka Hamáček a ve 45. minutě přidal třetí gól hostů Kratina. Do šaten se šlo po hvizdu sudího za stavu 1:3.

Druhý poločas se karta otočila a lepší byla tentokrát Čistá, přestože inkasovala branky. V 55. opět přesně mířil Voborník a v 77. minutě Kratina, který zvýšil na 1:5 krásnou střelou asi ze 40 metrů. Poslední gól se zadařilo vstřelit v 82. minutě Kašparovi, také asi ze 35 metrů za záda Bardoně. Ze souboje tedy odjížděli po výsledku 2:5 radostněji hosté ze Srbče.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Srbeč
Pavel Čermák: Ubojovali jsme tři body, bylo to opravdu hodně bojovné. Ten první poločas jsme byli lepší my, ale v druhém se to otočilo. Soupeř vystřídal a na hřiště přišli dva běhaví kluci, kteří udělali hru a natlačili nás. Výsledek tomu neodpovídá, ale byli ten druhý poločas lepší.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Stárek [-] , M. Fidler [-] , L. Jopa [-] , J. Švarc [-] , M. Jopa [-] (63. D. Stárek [-] ) , P. Ouřada [-] , S. Tesař [-] , P. Kašpar [-] , R. Votroubek [-] , J. Votroubek [-]

TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - M. Hamáček [-] (70. M. Sova [-] ) , A. Kříž [-] , T. Sova [-] , L. Voborník [-] , M. Kratina [-] , T. Jung [-] (46. J. Eberle [-] ) , J. Brož [-] , J. Klouda [-] , K. Kratina [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 4. M. Jopa , 52. L. Jopa - 36. L. Voborník , 81. J. Klouda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - SOSNA Vladimír, GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.