Sýkořický evergreen. Třígólová show Filipa Kotchery poslala Řevničov domu s prázdnou


Branky


0

Sýkořický snajpr pobavil diváky i výstavním gólem a byl opět jedním z hlavních strůjců vítězství proti Řevničovu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 16. minutě vysunul Mutínsky za obranou Kotcheru, který k radosti domácích fanoušků otevřel skóre utkání. Sýkořice měla míč více na svých kopačkách, ale před koncem poločasu zahrozily hosté. Ze dvou nebezpečných standardních situací ale nic nevytěžili a do kabin se šlo za těsného vedení Sýkořice.

 

Po přestávce oživil domácí útok Slabý. Větší aktivita směrem dopředu brzy přinesla ovoce a skóre se měnilo po hrubce řevničovské defenzivy. Gólman Peterka podcenil odskok míče, netrefil ho a Linc už neměl problém doručit dárek do prázné branky, 2:0

O fotbalovou parádu se postaral v 66. minutě Kotchera, když ze třiceti metrů poslal projektil přímo do šibenice. Svůj hattrick dovršil o dvě minuty později, poté co se prosadil průnikem ze strany a bylo to už o čtyři branky. Řevničov si stihl připsat alespoň čestný úspěch. Pět minut před koncem se hosté zmocnili na půlce rozehrávky Sýkořice a čisté konto ukradl brankáři Růžičkovi přesně zakončeným protiútokem Pedál.

 

 

 



Počet diváků: 70. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - SEDLÁČEK Petr (N), KLÍČ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.