J. Bauer 22.
V. Bičovský 29. (p.)
J. Knap 44.
F. Kratochvíl 56. (vl.)
J. Knap 58.
J. Knap 75.
6:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 13:30

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Šanov mohl v úvodu zadělat na pořádné překvapení


Branky


22. J. Bauer , 29. V. Bičovský (p.) , 44. J. Knap , 56. F. Kratochvíl (vl.) , 58. J. Knap , 75. J. Knap - 72. A. Sekyra
0

Šanov nastopil v Pustovětech bez ostychu, ale na začátku zahodil tři vyložené šance a pak už byl jen smutným sekundantem nápadité kombinaci domácích hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustověty se štěstím přečkaly v úvodních patnácti minutách vyložené šance hostů, kteří se buď ukvapovali v zakončení, nebo míč jen slabě odevzdali tváří v tvář brankáři Tomáškovi přímo do jeho náruče. Po dvaceti minutách to mohlo být překvapivě dva nebo tři nula pro hosty. Takový průběh čakal opravdu málokdo. Jenže pak už se hrálo podle not domácích. Knap ve 22. minutě prostrčil uličkou míč na Bauera a bylo to 1:0. Dvougólové vedením přihrála Pustovětům ruka hostujícího obránce. Ve vápně s ní viditelně změnil směr letícího balónu a Bičovský se z nařízeného pokutového kopu nemýlil, 2:0. Třetí branku přidal těsně před poločasem Knap, metr za vápnem napřáhl a míč se zastavil až v síti za Sekyrou.

 

I po změně stran předváděly Pustověty nápadité akce podle ovsědčeného scénáře. Zatáhnout balón po stranách a zpětnou přihrávku vytvářet tlak před brankou hostů, kde operovali Langmajer s Knapem. První gól si za Šanov připsal v 56. minutě Kratochvíl, ale radost z něj určitě neměl, protože byl do vlastní sítě. Za dvě minuty už to bylo o pěř břanek, zadácí Šanova místo rázného odkopu dopravil míč jen těsně za šestnáctku, tam se ho zmocnil Knap, posunul do strany na spoluhráče, který mu narazil zpátky proti noze na další branku, 5:0. 

V 72. minutě si Malík pohybem řekl o přihrávku, chytře jí pustil mezi nohama na Sekyru, ten udělal kličku i brankáři a korigoval na 5:1. Konečnou podobu dal ale výsledku až Knap, který v v 75. uzavřel skóre na výsledných 6:1. 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Šanov
Jan Šika: "Kdybychom ze čtyř šancí na začátku vstřelili nějakou branku, mohl to být uplně jiný zápas. U nás už je to teď spiše psychická záležitost, kluci si nepřihrajou ani na pět metrů, začnou se hádat a je to pak celý jeden velký zmar. Domácí byli rozhodně fotbalovější. Za nás mohu dnes vyzvednout přistup Aleše Sekyry, který si kvůli utkání posunul dokonce odlet na pracovní cestu do zahraničí"



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - V. Bičovský [-] , L. Bureš [-] , J. Bauer [-] , J. Langmajer [-] , J. Knap [-] , M. Kameník [-] , A. Bičovský [-] , M. Šimon [-] (64. M. Kebrle [-] ) , M. Sharankevych [-] , D. Šnobl [-] (46. J. Gebhart [-] )

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - D. Kotek [-] (46. I. Takács [-] ) , A. Sekyra [-] , M. Malík [-] , M. Blecha [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (62. M. Somol [-] ) , T. Cafourek [-] , J. Cír [-] , F. Kratochvíl [-] , D. Sklenička [-]

ŽK: 33. M. Blecha .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: DĚDEK Josef - TICHÝ Martin, DĚDKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.