0:7
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice přijela, vyškolila hráče Lišan a odjela


Branky


21. P. Altman , 25. V. Fiala , 28. V. Fiala , 55. Z. Balý , 68. F. Horvát , 78. S. Pfejfer , 87. Z. Balý
0

V neděli odpoledne zavítal tým Jesenice na hřiště do Lišan. Domácí si v utkání potvrdili, jak moc je Zdeněk Řepka důležitým článkem v týmu. Absence Řepky v bráně výrazně přispěla k debaklu jeho týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách bylo jasné, kdo má navrch

Prvních 20. minut zápasu spíše hrozila Jesenice, kdy několik slibných akcí nedotáhla do úspěšného konce. Vítězství se začalo rodit ve 21.minutě po rohovém kopu, kdy se míč dostal k Fialovi, který nastřelil pouze spoluhráče, od kterého se odrazil míč k volnému Altmanovi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě, 0:1. Poté přišla "tříminutovka" rychlonohého Fialy, který nejprve ve 25. minutě proměnil s přehledem samostatný únik, 0:2. A ve 28.minutě se mu podařilo s tečí domacího hráče dopravit balón za záda bezmocného golmana Fehery, 0:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Góly nepřestaly padat ani v druhém poločase

Druhý poločas začal přesně tak, jak skončil. Míč na kopačkách spíše drželi jesničtí borci. Z této převahy vznikl i další gól, když v 55.minutě utekl po levé straně Horvát a vybídl lahůdkovou přihrávkou ke skórování Z.Balého, 0:4. Ke cti domácích je nutno podotknout, že ani přesto zcela nerezignovali na zbytek utkání, ale sebevědomé Jesenici nemohli vzdorovat. Navíc když se v 68. minutě střelou z hranice velkého vápna prosadil výborně hrající Horvát, 0:5. V 78. minutě si S.Pfejfer podržel na vápně míč a přesně umístěnou střelou poslal Jesenici do vedení, 0:6. Poslední gólový zápis přidal po samostatném úniku Z. Balý, kdy zakončil přesně do horní rohu Lišanské branky, 0:7. A tak si FC Jesenice odvezla z Lišan jednoznačnou výhru. 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch: Na naší hře byla strašně znát absence vykartovaného gólmana Z. Řepky, kterého nahradil hráč z pole J. Feher, ale i levého ofenzivního kraje R. Žaluda. Naději na slušný výsledek jsme živili 20 min., pak jsme dostali tři slepené góly a prakticky bylo po zápase. Ve druhé půli jsme dílem vlastních chyb v rozehrávce už na vlastní polovině a dílem absence „školeného“ gólmana postupně obdrželi další čtyři góly. Hosté měli diametrálně lepší pohyb a rychlejší práci s míčem, na rozdíl od některých našich hráčů se nebáli hrát a zbytečně se nezbavovali balónu, s narůstajícím skóre jim samozřejmě rostlo i sebevědomí a dařilo se, na co sáhli. My naopak dopředu prakticky nebezpeční nebyli, několik slibných akcí vyřešili zbytečně zbrkle a po ztrátách už před soupeřovým vápnem znovu museli čelit rychlým protiakcím Jesenických hráčů, kteří nás neustále přečíslovali i díky zapojování obránců do útočné činnosti. A tak mi nezbývá, než pogratulovat Bedřichu Bočánkovi k zasloužené vysoké výhře.

FC Jesenice
Bedřich Bočánek: Výborný, kompaktní výkon ve všech našich řadách! Skvělý výkon všech, včetně tří dorostenců v sestavě. Hráči splnili všechny úkoly a pokyny ,které vedly k našemu vítězství.



Sestavy


SK Lišany
J. Feher [-] - V. Procházka [-] , L. Krůta [-] , M. Chládek [-] , H. Minařík [-] - P. Bičík [-] (46. J. Jelínek [-] ) , F. Štědronský [-] , V. Hamouz [-] , L. Řepka [-] - J. Hamouz [-] , M. Kaňák [-] (46. M. Bagi [-] )

FC Jesenice
J. Drahoňovský [-] - P. Altman [-] , J. Mutínský [-] , S. Pfejfer [-] , P. John [-] - Z. Balý [-] - D. Jeníček [-] - J. Beneš [-] , V. Fiala [-] (65. D. Casas [-] ) , M. Pacourek [-] (64. R. Kalaj [-] ) , F. Horvát [-]

ŽK: 60. L. Krůta - 60. J. Mutínský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - KOSOVÁ Simona, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.