Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lídr z Nové Paky přejel poslední tým z Jičíněvse 9:0.


Branky


0

Domácí tým jasně přejel poslední tým z Jičíněvse, když mu nasázel hrozivých devět branek, když první poločas byl 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v síti Jičíněvse rozhodlo zápas.

V dnešním zápase byl favorit naprosto jasný a byl to domácí tým z Nové Paky. Lídr tabulky měl svému soupeři co oplácet, protože v prvním zápase v Jičíněvsi ztratil překvapivě body. Otázku, kterou si před zápasem všichni kladli, bylo kolik branek domácí hráči nasázejí do sítě poslední týmu tabulky okresního přeboru. A mnoho z nich tipovalo i to, že domácí budou čepovat desítku. Nakonec od toho nebyli daleko a branek domácí vsítili devět. Prvních dvacet minut se domácí hráči pouze zastřelovali, ale poté už svůj střelecký kolotoč roztočili na plné obrátky. První branku vstřelil nejlepší střelec soutěže Wojcik, který dával v 20. minutě na 1:0. O dvě minuty později zvýšil Rosputniak na 2:0 a v 26. minutě tentýž hráč zvyšoval již na 3:0. Do konce poločasu vstřelili domácí hráči ještě dvě branky: 35. minuta a Machát Pavel zvyšuje na 4:0 a na poločasových 5:0 upravuje Bláha Jan.

Další čtyři branky do sítě posledního týmu znamená vítězství Nové Paky v poměru 9:0.

Nová Paka si v poločasové přestávce oddychla a chtěla nabrat síly na dokončení demolice hostujících hráčů a čepovat novopackou desítku. Naopak poslední tým tabulky působil hodně odevzdaně a do druhého poločasu nastupovali hráči se svěšenými hlavami a s tím, aby zabránili nějakému hrozivému debaklu. To se jim ale dlouho nedařilo, protože již v 56. minutě zvyšuje svoji druhou brankou v zápase Wojcik Dan a stav je 6:0. Na 7:0 zvyšuje v 62. minutě Dlabola Jaroslav. Do konce zápasu padnou ještě dvě branky do sítě Jičíněvse, když se dvakrát prosadil střídající hráč Nové Paky Richter Jaroslav. Nejprve v 67. minutě zvyšuje na 8:0 a v 71. minutě na 9:0. Desátou branku i přes několik šancí domácí hráči nedali a zápas tak byl ukončen za stavu 9:0 pro Novou Paku.



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Podrobnosti přineseme později.

TJ Sokol Jičíněves
Mlejnek Vojtěch (trenér Jičíněvse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - D. Wojcik [-] , D. Rosputniak [-] (55. J. Richter [-] ) , P. Machát [-] (67. J. Ticháček [-] ) , O. Krejčí [-] (46. J. Dlabola [-] ) , T. Fišar [-] , L. Brádle [-] , J. Vrbka [-] , J. Bláha [-] (59. J. Bejr [-] ) , J. Lenfeld [-] , J. Honců [-]

TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - M. Jantač [-] , P. Muška [-] (57. M. Kužílek [-] ) , V. Mlejnek [-] , P. Splítek [-] , M. Doleček [-] , J. Suchánek [-] , K. Míšek [-] , J. Dittrich [-] , M. Mendl [-] , D. Skořepa [-]

Hráči zápasu: J. Bláha , D. Wojcik , D. Rosputniak .
Místo: Nová Paka. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Plíšek Martin - WOLF Hynek (N), LUKEŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.