2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Nučice se bily statečně


Branky


0

Se značně oslabenou sestavou přijel tým Nučic do Krakovan, kde na ně byl nachystaný rozjetý tým domácích. Ti se ujali vedení již ve třetí minutě a na počátku druhé půle přidali druhou branku. Hosté vzdorovali sice statečně, ale porážce zabránit nedokázali. Krakovany touto výhrou poskočily již na osmou pozici a dostali se právě před svého víkendového soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení po třech minutách

Nučice chtěly v Krakovanech uspět, ale dobře věděli, že je nečeká nic lehkého. Zvláště když před zápasem lepili sestavu. Navíc se jim nepovedl začátek. Hned v úvodních minutách přetažený centr vrátil před bránu domací hráč a pro Romana Tlučhoře již nebyl problém hlavou zavěsit - 1:0. Hosté potom začali celkem dobře kombinovat, avšak jen po vápno. Domácí hrozili z brejků a hlavně ze standardních situací. Dvakrát hlavičkovali jen těsně vedle. Nučice měly v první půli jen jeden náznak šance. Hervertovu střelu však domácí obránce zablokoval na roh. Šancí první poločas mnoho nepřinesl a diváci se mohli radovat jen z hubeného vedení.

 

Druhá branka hosty zlomila

Do druhé půle nastoupili hostující borci se snahou o vyrovnání. Snaha se jim nedala upřít, ale když už se dostali do pološance, tak ji řešili zbrkle. Naopak po deseti minutách zahřmělo na druhé straně. Hosté chybovali v rozehrávce, míče se zmocnil Antoš, který krásně poslal do brejku Petra Kozla a ten si s nabídnutou příležitostí poradil - 2:0. Hosté byli nadále více na míči, ale nebyli nebezpeční pro branku Špinky. Domácí hráči zahodili další velké šance. Antoš, který postupoval sám od poloviny hřiště trefil jen do tyče, Malina sám před brankou netrefil dobře centrovaný míč. Hostům se navíc zranil ke konci Pekárek a protože již nebylo pro koho sáhnout na střídačku, bylo o utkání rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Jsou to pro nás další důležité body, které bychom chtěli potvrdit v dalších dvou utkáních - v Konárovicích a doma s Osekem. Soupeř asi držel častěji míč, ale nepouštěli jsme ho do šancí. Naopak my jsme mohli ještě něco dát. Myslím, že výhra je zasloužená.

TJ Nučice
Pavel Krutský, trenér: Na zápas jsme odjížděli značně oslabeni s vědomím, že domácí mají díky našim absencim značnou výškovou prevahu. To se projevilo hned v úvodu, kdy jsme poprvé inkasovali. V druhé jsme to chtěli zvrátit, ale zlomil nás druhý gól. Klukům chci poděkovat, že i v takto oslabené sestavě drželi s domácími krok a zápas odjezdili. Na víc jsme však neměli.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Jelínek [-] , S. Šindelář [-] - J. Antoš [-] (87. M. Skokan [-] ) , J. Malina [-] , R. Tlučhoř [-] , L. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] - J. Olexa [-] (46. V. Novotný [-] ) , T. Sixta [-] - L. Neruda [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - V. Pekárek [-] , J. Jirsa [-] (46. P. Krutský [-] ) , M. Hervert [-] , D. Kočí [-] , M. Chromý [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-] , M. Šulc [-]

ŽK: 83. V. Novotný .
Hráči zápasu: P. Kozel - M. Šulc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kopic Miloslav - KUBIČEK Luboš (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.