0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebovle promarnila prvních dvacet minut druhé půle


Branky


0

Domácí zahájili utkání snahou o kvalitní výkon, protože body nutně potřebují. Mnoho šancí ale nebylo k vidění ani na jedné straně. Hosté ale během šesti minut druhého poločasu dvěma brankami rozhodli o osudu zápasu. Závěrečný platonický tlak Třebovle už žádnou změnu skóre nepřinesl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neslaný, nemastný první poločas

Domácí borci vstoupili do utkání aktivněji, ale bohužel nějaké velké šance si nevytvářeli. Svojí snahou se hráči Třebovle vyrovnávali kombinačně lepším hostům, ale hrál se nezáživný fotbal mezi velkými vápny. V solidní šanci se zjevil Jiří Janoušek, který na šestnáctce zachytil nepovedenou střelu Richtera, ale vyslal pouze "malou domů" přesně do míst, kde stál hostující brankář. Ještě jeden náznak šance si domácí vytvořili, když na dlouhý nákop Němce naskakoval Čáslava, ale nedoskočil a Heres míč ukryl ve své náruči. Hosté během první půle zazlobili několika střelami ze střední vzdálenosti, ale trefovali přímo Pokorného v domácí brance a nebo střely létaly mimo tyče.

Jestřábka rozhodla během šesti minut

Velkým náporem zahájili druhý poločas hosté. Usadili se před Pokorného brankou a gól visel ve vzduchu, protože přece jen starší hráči domácích nestíhali zastavovat kombinace hostů. Již po dvou minutách centruje Klička na zadní tyč, kde osamocený Aleš Krupka bez potíží otevírá skóre utkání - 0:1. O pár minutek později se tentýž hráč prosazuje podruhé. Další centr se sníší do šestnáctky, Krupka předskočí stopera a trefuje přesně mezi nohy Pokorného - 0:2. A tlak hostů neustává, jenže už nepřibývá gólů. Kličkovu střelu lapil brankář, hlavičkové zakončení Soukupa skončilo na břevně a postupně se dostávají zpět do hry domácí. V největší šanci druhé půle se ocitl Janoušek, který bohužel o fousek nedoběhl centrovaný míč na zadní tyč. Pak ještě měli domácí několik závarů před brankou hostů, ale bez vyložené šance.



Ohlasy k zápasu


SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: Byla to hrozná hra, takhle se o body nehraje. Propásli jsme totálně začátek druhého poločasu. Nemáme tak široký kádr a většina týmu hraje s nějakým šrámem. Teď máme dva zápasy venku - v Nučicích a v Kouřimi. Budeme se snažit, ale to jsou těžké zápasy.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Jsme rádi za tři body, ale zvláště první poločas byl hrozný. To nebyl fotbal okresu. Máme víc pohodových hráčů, nejsou agresivní. O přestávce jsme si něco řekli,ale vydrželo nám to dvacet minut. Naštěstí si soupeř nic moc nevypracoval a vezeme výhru.



Sestavy


SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Král [-] (68. L. Líbal [-] ) , J. Janoušek [-] , P. Bobek [-] , L. Homolka [-] , J. Andrašík [-] , L. Blaščok [-] (83. J. Kutnohorský [-] ) , D. Richter [-] , M. Čáslava [-] , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - M. Skalický [-] , J. Hron [-] , A. Krupka [-] (76. J. Berger [-] ) , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , S. Mojžíš [-] , V. Soukup [-] (66. T. Kubíček [-] ) , L. Týma [-] (88. R. Bilik [-] ) , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

ŽK: 78. M. Čáslava - 33. A. Krupka , 78. D. Kubánek .
Hráči zápasu: J. Andrašík - M. Mikeš , J. Hron .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - REJHON Martin (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.