Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí spustili kanonádu v druhém poločase


0

Hostující AFK drželo celý poločas nadějný výsledek. Vyrovnaný stav 1:1 se v posledních dvou minutách prvního dějství změnil na 2:2. Jenže v druhém poločase úřadovali jen domácí střelci a mezi nimi vyčníval Tomáš Mašanský, který nasázel celkem pět branek a hosté odjížděli s pěkným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky vydržely tempo domácích

Opět se na hřišti v Českém Brodě dalo čekat jen překvapení, i když Pečky byly na podzim prvním týmem, který obral Brod o body. Ale začátek utkání vypadal, že zápas bude zase dramatický a vyrovnaný. V první šanci se ocitl hostující Jedlička, který postupoval sám na gólmana Šmejkala, ale neproměnil. Po dvaceti minutách hry se skóre měnilo poprvé a rozhodně ne naposledy. Aleš Moravec proměnil jednu z akcí domácího týmu - 1:0. Jenže Tomáš Jedlička byl při chuti a dvěma brankami v sedmadvacáté a čtyřiačtyřicáté minutě stav zápasu otočil - 1:2. Ale na přestávku se šlo s vyrovnaným stavem. Tomáš Mašanský svým prvním gólem v zápase těsně před hvizdem rozhodčího vyrovnal - 2:2.

Domácí spustili ostrostřelbu

Bohužel pro hosty, kteří neodehráli stejnou partii v druhé půli jako v první. Po deseti minutách inkasovali dva slepené góly od Radka Böhma a Tomáše Mašanského - 4:2. Hosté to ale ještě pořád nevzdávali a v šanci se ocitl Richter a opět Jedlička, ale ke smůle je nezužitkovali. V sedmdesáté čtvrté minutě přišel sporný okamžik, který hosté neunesli. Reklamovali pravděpodobný faul, po kterém českobrodští zvýšili Tomášem Kulvajtem na 5:2. A diskutovali tak horlivě, že Štěpán Růžička viděl dvě žluté za sebou a musel předčasně do kabin. To byl asi zlomový okamžik celého utkání, protože potom už domácí jen pohodlně navýšili náskok na konečných 9:2. Vyloučen byl ještě také po druhé žluté kartě hostující Pavel Hovorka.



Ohlasy k zápasu



AFK Pečky
František Hovorka, trenér: Jsme přesvědčeni, že utkání ovlivnila sedmdesátá čtvrtá minuta a neodpískaný faul. Domácí z nás měli trochu obavy, posílili z áčka. Zranil se nám stoper, Jedlička také dohrával pokopaný. Nevím, jestli bychom to dotáhli k nějakému úspěchu, ale když to ovlivní rozhodčí, tak s tím nic neuděláme. Po zápase jsem kluky pochválil, že to odehráli se ctí.



Sestavy


SK Český Brod B
M. Šmejkal [-] - M. Mrázek [-] , J. Skořepa [-] , A. Moravec [-] , T. Mašanský [-] , P. Musílek [-] , T. Kulvajt [-] , R. Böhm [-] , V. Junek [-] , J. Hanzl [-] , J. Bouma [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - J. Ontl [-] , T. Chudoba [-] , V. Lukáš [-] - M. Modrovič [-] , M. Dolejš [-] , L. Mužík [-] , O. Richter [-] - T. Jedlička [-] , Š. Růžička [-] - P. Hovorka [-]

ŽK: 26. R. Böhm , 60. T. Mašanský - 74. Š. Růžička , 74. P. Hovorka . ČK: 74. Š. Růžička , 85. P. Hovorka .
Hráči zápasu: T. Mašanský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VLK Karel - PALMA Miroslav (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.