Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj nestačil na rozjeté Jevany


0

Utkání mělo rychlý brankový začátek. Už ve druhé minutě se hosté ujali vedení, aby domácí po pár minutkách vyrovnali. To však bylo ze strany Slavoje vše, další branky přidávali jen hosté a na konci svítilo na ukazateli děsivé skóre 1:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdý zásah pro Slavoj

Do Ratboře, která potřebuje body k záchraně přijely Jevany, které by chtěly vybojovat druhé místo a z něj v případě možnosti postupit o soutěž výše. Dal se tedy očekávat zajímavý zápas. A nakonec opravdu byl, ale pro Ratboř s hořkostí pelyňku. Už ve druhé minutě se trefil hostující Jan Popelka na 0:1. O pět minut později bylo srovnáno. Obrana hostů si po rohovém kopu vybrala chvilku nepozornosti a Josef Vančura vyrovnal na 1:1. Kdo by si vsadil na to, že to je poslední slovo domácího mužstva? V šestnácté minutě po přesném  centru Čecháka dostal do vedení Stanislav Krejčík - 1:2. Tři minuty na to navýšil Jiří Koula na 1:3. Sedmadvacátá minuta přinesla krásný fotbalový zážitek. Na dlouhý pas Radka Krejčíka si naběhl David Končický a lobem přehodil domácího brankáře Jeřábka - 1:4. A čtyři minuty před přestávkou uzavřel poločasový účet hlavou Tomáš Novák na 1:5. To byl pro domácí tvrdý direkt, ale bohužel si oni nic nevytvořili.
        

Jevany si v pohodě došly pro tři body

Obraz hry se po přestávce nezměnil, jen hosté lehce ubrali. Opět sevřeli domácí na jejich polovině. Jiří Koula přidal brzy svou druhou branku zápasu - 1:6. V třiasedmdesáté minutě zahrál Končický rohový kop, ze kterého Radek Krejčík nádherně trefil šibenici ratbořské brány - 1:7. Závěrečný účet zápasu uzavřel jevanský benjamínek Petr Moravec na konečných 1:8. Díky porážce Kouřimi se touto výhrou Jevany posunuly na druhé místo. Ratboř zůstává v řadě ohrožených týmů a musí zkusit bodovat na horké půdě v Zásmukách.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Vladimír Pěkný, trenér: Nejsme v jednoduché situaci a tato porážka na tom nic nezměnila. Máme situaci ještě ve svých rukou, ale musíme být kompletní, odehrát kvalitní zápas a bodovat. Ale ještě je dostatek kol do konce, abychom si to uhráli. Dnes se zápas chvilku vyvíjel jako vyrovnaný, ale brzy se projevila kvalita soupeře.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zápas ve velmi pěkném areálu Ratboře jsme začali velmi dobře. Domácí tým se snažil, ale to bylo z jejich strany vše. Rád bych poděkoval divákům, kteří nás doprovázejí na každý zápas a v Ratboři nám vytvořili domácí prostředí. Celý tým podal výborný výkon.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] (68. L. Sova [-] ) , J. Vondráček [-] (72. R. Gulyás [-] ) , D. Kemza [-] - M. Kopecký [-] - L. Vohnický [-] , L. Brtník [-] - P. Stráník [-] , J. Vančura [-] (46. L. Konrád [-] ) , M. Dolejš [-] , P. Dolejš [-]

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - F. Jásek [-] (56. R. Krejčík [-] ) , S. Krejčík [-] (56. J. Chaloupka [-] ) , R. Krejčík [-] , T. Novák [-] , Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] , D. Končický [-] , J. Koula [-] , P. Krákora [-] , J. Popelka [-] (59. P. Moravec [-] )

ŽK: 23. M. Kopecký , 64. J. Hovorka - 64. D. Končický , 66. Z. Čechák .
Hráči zápasu: J. Koula , Z. Čechák , R. Krejčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchý Aleš - SEMERÁK David (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.