Zásmuky otočily v druhém poločase


Branky


0

Zajímavé utkání bylo k vidění v Kouřimi, kam přijely Zásmuky. Domácí se po půlhodině hry dostali do vedení. V druhém poločase se vše podstatné událo mezi šedesátou a pětasedmdesátou minutou. Poslední slovo měli hosté, kteří Čapkem strhli vedení na svojí stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahodili pokutový kop

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas s několika šancemi na obou stranách. Blízko ke vstřelení branky měl Sobotka, ale jeho střela skončila jen na tyči. Domácí šli do vedení po hezké přímočaré akci, kdy Dufek utekl po křídle a jeho zpětnou přihrávku proměnil Martin Snížek - 1:0. Pár minut před přestávkou měli kouřimští výhodu pokutového kopu, ale Královského vychytal Kubelka a udržel tak hosty ve hře. Napínavé pokračování se tedy dalo očekávat i po přestávce.

 

 

 

Zásmuky otočily během několika minut

V druhé půli hostující tým těžil z větru a nakopávaných míčů, kterými se dostával za domácí obranu. Ale domácí se nenechávali zahanbit a hra se přelévala nahoru a dolů. Vše podstatné se odehrálo od šedesáté do sedmdesáté páté minuty. Nejdříve srovnal Tomáš Borovička - 1:1, následně strhl vedení opět na stranu domácích Petr Pazderec - 2:1. Po dvou minutách hry srovnal stav Luboš Sobotka - 2:2 a o pět minut později vstřelil vítězný gól střídající Adam Čapek - 2:3. Na tuto branku již domácí tým odpovědět nedokázal a hosté si tedy odvážejí všechny tři body. O stříbro a bronz se tak nadále perou tři týmy s minimálními bodovými rozdíly, z nichž nejlepší pozici mají momentálně Jevany, Kouřim je třetí a s jedním bodem ztráty jsou čtvrté Zásmuky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, trenér: V první půli to byl vyrovnaný zápas a ujali jsme se jednobrankového vedení. Druhý poločas jsme ze začátku kontrolovali, ale postupně jsme přestávali hrát. Hosté šli za vítězstvím více než my a dvěma góly zápas otočili. My jsme ve druhé půli herně bohužel odpadli a nedokázali se dostat do nějakého tlaku.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Myslím,že se hrál divácky zajímavý zápas. Padlo pět branek a skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Kubelka nás podržel při přísně nařízené penaltě a mohli jsme v druhém poločase bojovat o dobrý výsledek, což se nám nakonec podařilo.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] (46. M. Hovorka [-] ) , T. Dufek [-] (82. L. Dytrych [-] ) , P. Královský [-] , J. Keltner [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Klégr [-]

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - J. Roth [-] , M. Kraus [-] - P. Benda [-] , J. Derka [-] , M. Mašín [-] (62. A. Čapek [-] ) - A. Durňák [-] (77. L. Fetter [-] ) , L. Sobotka [-] , T. Borovička [-] (87. M. Pangrác [-] ) - Z. Vokáček [-] , J. Lindner [-]

ŽK: 36. T. Novák , 82. P. Královský - 31. T. Borovička , 73. M. Kraus .
Hráči zápasu: T. Dufek - Z. Vokáček , M. Kraus .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HERDA Eduard - NAVRÁTIL Milan (N), ŠVACH Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.