1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama rozhodl Aleš Krupka


Branky


0

Souboj páté Jestřábky se čtvrtou Kouřimí sliboval napínavé okamžiky a to se také splnilo. Po bezbrankovém prvním poločase rozhodl v páté minutě druhého dějství brankou domácí Aleš Krupka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas skončil bez branek

Domácí hráči začali aktivněji, více drželi míč na svých kopačkách, ale do šancí je hostující obrana nepouštěla. Hrozili proto jen po dobře zahrávaných standradních situací, ale bez vyložených gólovek. To hosté, kteří se odvážně pouštěli do rychlých protiútoků, si šanci vytvořili. Po Dufkově přihrávce pálil z deseti metrů Klégr, ale výborný zákrok Málka v brance Jestřábky mu zabránil v gólové radosti. Hrál se fotbal solidní úrovně, ale pro diváky bohužel chybělo koření v podobě branek.

 

Úvodních patnáct minut rozhodlo utkání

A dobrá fotbal se po pauze změnil ve výborný. Vynikající vstup měli hlavně domácí borci a Kouřimští vypadali, že zapomněli hlavy v šatnách. Jedna šance domácích střídala druhou. Krupka po kombinaci pálí na Havránka z deseti metrů, ale kouřimský brankář jeho střelu vyráží. Ale jen k nohám Kesnera, který kouřimského brankáře také neprostřelil. Třetí dorážku pálí z voleje opět Krupka, gólman je překonaný, ale na čáře ho zastoupil Svoboda. V další šanci se ocitl Hron, ale míč "na dlouhou nohu" umístil mimo tyče. A přišla padesátá minuta a konečně radost pro domácí tým. Přetažený centr Hrona na zadní tyči hlavou umístil do sítě Aleš Krupka - 1:0. Poté se hra opět vyrovnala a hosté toužili po vyrovnání. Střelu Macháčka ale zastavilo břevno, Královského ránu pokryl Málek. Na druhé straně byl v šanci před Havránkem Kureš, ale ani on neuspěl. Tak díky jediné brance zůstaly body Jestřabí Lhotě.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: V první půli se hrál dobrý fotbal, byli jsme asi častěji u míče, ale netvořili jsme šance. Naopak soupeř zlobil a jednu jejich šanci likvidoval Málek. Vstup do druhé půlky jsme měli vynikající, zatlačili jsme je a jednu z asi pěti šancí jsme využili. Pak se to zase vyrovnalo a Kouřim naštěstí nic nedala.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: První poločas jsme byli domácím minimálně rovnocenným soupeřem. Začátek druhého poločasu jsme ale nezvládli, někteří hráči byli myšlenkami ještě v kabině. Udělali jsme několik chyb v rozehrávce a domácí nás potrestali prvním gólem. Potom se hra zase srovnala, ale nedali jsme gól. Celkově jsme neodehráli vůbec špatné utkání, oproti předchozím zápasům byla na hráčích vidět chuť hrát a porvat se o výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - M. Skalický [-] , J. Hron [-] , A. Krupka [-] , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , S. Mojžíš [-] , V. Soukup [-] , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] , M. Klégr [-] , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , J. Keltner [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , J. Paclík [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOUŠKA Pavel - MACHURKA František (N), NAVRÁTIL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.