Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý mač Viktorie zvládla


Branky


30. V. Bayer (p.) , 47. R. Durdil , 49. M. Koubek , 51. V. Bayer , 62. V. Bayer , 65. P. Mašek - 54. J. Nebřenský , 70. V. Javorský , 85. M. Vinš
0

Veledůležité utkání měli před sebou hráči domácího týmu. Hrozba sestupu je hodně blízko. Zápas ovlivnila třicátá minuta, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující brankář Hradecký. Poločasové vedení z penalty rozmnožili Osečtí ve druhé půli. Hosté ale v závěru i přes oslabení náskok stahovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradecký neudržel nervy a byl vyloučen

Do sestavy domácí Viktorie se po delší pauze zaviněné rodinnými a pracovními starostmi vrátil David Adamec, což je výrazná osoba na hřišti. Bylo to vidět i v tomto zápase, přestože David delší dobu nehrál. Utkání mělo od počátku vcelku vyrovnaný průběh, ale hostující hráči měli neustále problémy s verdikty rozhodčího a stále něco komentovali. I přesto to vypadalo na větší držení míče pro Plaňanské, náznaky šancí se ale objevovaly na obou stranách. První branka padla ve třicáté minutě, když pokutový kop za hraní rukou proměnil Viliam Bayer - 1:0. Potom přišel možná rozhodující okamžik. Za neustálou kritiku rozhodčího Suchého si vykoledoval druhou žlutou kartu Michal Hradecký a byl vyloučen. Tímto stavem také skončil první poločas.

Během deseti minut čtyři branky

Impozantní vstup měli domácí do druhé půle. Během pěti minut dali domácí borci tři branky, hosté sice vzápětí korigovali, ale náskok byl dostatečný. Nejprve Jiří Velechovský dobře zatočil trestný kop - 2:0, na 3:0 zvyšoval Martin Koubek a v jedenapadesáté minutě završil úžasný začátek po samostatné akci Viliam Bayer - 4:0. Hosté ale hned korigovali brankou Jana Nebřenského - 4:1. Zápas byl v podstatě rozhodnutý a domácí si hlídali výsledek. Do konce utkání přidali ještě dvě branky a hosté taky.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Ze začátku to bylo vyrovnané utkání, ale soupeř komentoval neustále snad každé písknutí rozhodčího do píšťalky. Což se jim stalo osudným, protože gólman Hradecký šel po druhé žluté ven. My jsme se ujali vedení 1:0 z penalty a povedl se nám začátek druhé půle, kdy jsme dali rychle na 4:0. Pak už se to vlastně jen dohrávalo.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Nemám moc co hodnotit. Vyrovnaný zápas slabé úrovně ovlivnila penalta, vyloučení, trestný kop, gól po odmávaném ofsajdu domácím pomezním,... Víc k tomu nemám co říct. 4:0 a bylo po zápase.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - J. Karban [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] (71. M. Černý [-] ) , L. Černý [-] , V. Bayer [-] (81. A. Kubík [-] ) , A. Sixta [-] (32. S. Karban [-] ) , Š. Šmiřák [-] , P. Mašek [-] , J. Velechovský [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Češner [-] (46. V. Javorský [-] ) , P. Brecík [-] (69. T. Kučera [-] ) , J. Kozdera [-] , T. Freund [-] , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , A. Kučera [-] , J. Kruliš [-] , M. Vinš [-] , J. Nebřenský [-]

ŽK: 35. V. Bayer , 78. J. Velechovský - 18. M. Hradecký , 32. M. Češner , 46. P. Břichnáč , 51. M. Švehla . ČK: 32. M. Hradecký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchý Aleš - HOŠEK Václav (N), KUČERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.